Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast MarkusH's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2015
  Sted
  Toten
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg

  Brukt rimelig lerret + prosjektor

  Har sikla litt på lerret og prosjektor siden i fjor sommer da jeg opplevde en kino som satte sine spor, har vært i snakk om å kjøpe det oppsettet før og nå er det nye "forhandlinger" om dette oppsettet, det består av en Optoma HD141X og et elektrisk lerret på 92", da dagens TV på 58" ikke helt holder til "kinofølelsen" lenger. Usikker på timer på pæra og hvor mye dette generelt er brukt, men har en viss mistanke om at dette er brukt forholdsvis lite, har stått i dedikert rom hele tiden så vidt meg bekjent. Vi er litt uenige om pris på dette her og ettersom det muligens ender opp med å bli en DAC med i byttehandelen + litt penger så gjør det jo ting litt vanskeligere.
  Hva er dette verdt, hvis jeg tipper at pæra har gått under 2000 timer? Selger mente at lerretet kosta 4-5000 nytt.

  Har vært i kontakt med en annen som har en Epson EH-TW5350, men denne er vel betraktelig dårligere enn Optoma'en?

  Kommer i første omgang til å prosjektere rett på vegg, for å se hvor ille det blir, før jeg eventuelt lager føtter til lerretet

 2. #2
  Overivrig entusiast MarkusH's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2015
  Sted
  Toten
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg
  Vel, "case closed" da jeg fikk et tilbud (med byttehandel) for DAC som jeg ikke kunne si nei til, prosjektorpæra hadde bare rundt 850 timer og lerretet Elite Screens Electric 90X er jo heller nesten ikke brukt. Får nok også hjelp til å sette opp hele kinoen (stille inn prosjektor og justere subber) av han så da burde jeg få en skikkelig kino.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed