Brukt rimelig lerret + prosjektor

M

MarkusH

Gjest
Har sikla litt på lerret og prosjektor siden i fjor sommer da jeg opplevde en kino som satte sine spor, har vært i snakk om å kjøpe det oppsettet før og nå er det nye "forhandlinger" om dette oppsettet, det består av en Optoma HD141X og et elektrisk lerret på 92", da dagens TV på 58" ikke helt holder til "kinofølelsen" lenger. Usikker på timer på pæra og hvor mye dette generelt er brukt, men har en viss mistanke om at dette er brukt forholdsvis lite, har stått i dedikert rom hele tiden så vidt meg bekjent. Vi er litt uenige om pris på dette her og ettersom det muligens ender opp med å bli en DAC med i byttehandelen + litt penger så gjør det jo ting litt vanskeligere.
Hva er dette verdt, hvis jeg tipper at pæra har gått under 2000 timer? Selger mente at lerretet kosta 4-5000 nytt.

Har vært i kontakt med en annen som har en Epson EH-TW5350, men denne er vel betraktelig dårligere enn Optoma'en?

Kommer i første omgang til å prosjektere rett på vegg, for å se hvor ille det blir, før jeg eventuelt lager føtter til lerretet :p
 
M

MarkusH

Gjest
Vel, "case closed" da jeg fikk et tilbud (med byttehandel) for DAC som jeg ikke kunne si nei til, prosjektorpæra hadde bare rundt 850 timer og lerretet Elite Screens Electric 90X er jo heller nesten ikke brukt. Får nok også hjelp til å sette opp hele kinoen (stille inn prosjektor og justere subber) av han så da burde jeg få en skikkelig kino. :)
 
M

MarkusH

Gjest
Henter opp igjen denne tråden da nye utfordringer har oppstått.

Jeg var lat når alt dette skulle opp å kjøre, så har til nå projisert rett på vegg (har tapet som er gul-aktig på farge), dette bryr meg ikke stort på mørke farger, men lyse farger er ikke noe særlig. Fikk tips om at jeg kunne ta et laken eller lignende og stifte fast til bassfellene, men jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Noen som har noen virkelige "billigløsninger" på "lerret"?

Projisert skjerm i dag er på cirka 105", noe som vil være et minimum pga kasteavstand. Kan sikkert få plass til 110" også, men da blir "lerretet" hengende foran bassfellene, ikke at det gjør noe.

Her er tingen "billigst mulig". ;)
 

Retep

Steine galen
Ble medlem
27.01.2005
Innlegg
23.074
Antall liker
20.270
Sted
Volda
Torget vurderinger
23
Laken kan brukes.
Et prøve malings spann ca 80kr kan jo brukes.
Se innom avlshoppe om de har kun dukrester å selge...
El kjøp deg et brukt lerret på finn. Som nok er det beste. 106 og 109 ' pleier det å vere noen av på finn.
 

AndersR

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.05.2011
Innlegg
5.069
Antall liker
3.750
Sted
Oslo
Torget vurderinger
1
Jeg har en lerretsduk jeg aldri har brukt. Brukte bare ramma og satte inn lydtransparent duk istedenfor.
113" Adeo
Har den i kjelleren og har ikke sett den på noen år. Men den er der. Og den er gratis om noen vil ha den, og henter den. Men bare en kjøretur fra Toten til Oslo og tilbake koster jo mer enn duken i seg selv ville ha gjort om du hadde kjøpt en lokalt antar jeg...
 
Topp Bunn