Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast løvblad's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2016
  Innlegg
  106
  Tagget i
  0 Innlegg

  Anbefaling av TV 65" bra til film, men ikke dyreste valg

  Jeg er på utkikk etter en TV som er imponerende til film, og størrelse 65" helst, men vurderer også 60". Vil helst ikke gå over 12990kr og har endel krav. Men vet ikke helt hvilket merke jeg skal velge, vil gjerne ha tips om merke og modell som kan være best-buy. Har tenkt på Philips, Samsung, Sony, muligens LG.

  Vil ha semi-blank/halvglossy overflate på skjermen. Og at den er spesifisert som 100Hz eller 120Hz, da det skal være bedre på blu-ray, film med utgangspunkt i 24fps (frame per second) filming. Eller at bevegelsene oppfattes som flytende. Har til og med lest at noen TVer bare oppskalerer 4K innhold til 4K, men det må seff være ekte 4K gjengivelse. Prioriterer ikke høyeste nits, maks lys-styrke. Da jeg tenker mer på kino-følelse, enn at fargene lyser opp for mye. Tenker at jeg kan dimme ned "back-light" eventuelt.

  Har ellers disse ønskene: 10 bit fargegjengivelse, HEVC H265 kompatibel, HDMI HDCP innganger, kan hende back-LED da nye modeller kommer mer og mer med det. Side-LED med 120Hz er egentlig kulere synes jeg. Android eller lignende men beste/raskeste system er ikke førsteprioritet. Vil gjerne at bildepunktene er tett plassert hvis det er noe kvalitetsforskjell mellom merkene.

  På test-siden rtings.com så kommer Sony generelt bra ut på film-kriterier med jevne imponerende farger og flytende bilder.
  Men er LG 65" 65UJ634V en best-buy? Koster kr12590 ordinert, står at det er bildepanelfrekvens TM100, bakbelystLED og webOS 3.5. Det er en 2017 modell, i en test står det at det er LCD til og med, kan hende det er uklart hvilken type LED det er snakk om
  Siste redigert av løvblad; 29.08.2017 kl. 21:39.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed