Strekke lyd/bilde over lang avstand med adapter?

Roberth

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2010
Innlegg
2.485
Antall liker
276
Torget vurderinger
19
Hei

Kansje et veldig rart spørsmål trenger en løsning som hvor jeg kan ta en tv tuner, enten canal digital parabol, eller rikstv dekoder og der i fra med enten scart eller hdmi som er konvertert til analogt og strekke det 100-200 meter hvor det enten kan være coax eller scart i andre enden hvor det er en tv som ikke har hdmi.
Repeater bare den er analog kan være akseptabelt for å få til den lengden.

Finnes det noe slikt? Regner med fks coax er mer egnet enn scart for lang lengder.

EDIT: Må presisere at det må konverteres til analogt i starten eller være analog helt fra selve dekoderen. Kvalitet må ikke være høy på det endelige lyd og bilde signalet som tven mottar.
 
Sist redigert:

na_X

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.09.2013
Innlegg
4.301
Antall liker
3.647
Torget vurderinger
1
Coax er nok enklest å dra lengre strekker på, der får man også repeatere. Digitalt signal, (scart er litt både og) trenger fiber om man skal trekke lengre avstander,mest sannsynlig. Det enkleste i mine øyne er å få signalet over til TP-kabel grensesnitt og kjøre mediakonverter med fiber på slike ting..
Spørsmålet er egentlig, hvor dyrt vil du ha det..
 

Roberth

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2010
Innlegg
2.485
Antall liker
276
Torget vurderinger
19
Billigst mulig egentlig.

Vel først og fremst må det være analogst i kabelen og enden ved tven, det kan ikke være trådløst. Som sagt trenger ikke å være høy kvalitet på det endelige resultatet, personen skal bare bruke oppsettet til å se på nrk1 på en urgammel bilderørstv.
 
Sist redigert:
Topp Bunn