Benq W1300 contrast, brightness problemer

Noya

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.11.2013
Innlegg
154
Antall liker
14
Torget vurderinger
2
Har for en stund siden sendt inn Benq W1300 til service pga. diverse issues.
Lysere sirkler på sort bilde osv..

Men et annet issue som plager meg aller mest er muligheten for å justere brightness og contrast.
Jeg bruker en dvd fra Monster får å kalibrere projektoren.

Når jeg justere brightness så henter den ikke ut sort detaljene men i stedet så vasker den ut bildet og bilde blir bare gråere.
Når jeg justerere contrast så skjer det samme, den klarer ikke å hente ut verdiene i det hvite og istedenfor vasker den bare ut bildet..

Jeg har en Anthem MRX 500 og med den så kan jeg justere brightness/contrast, prøvde å justere nivåene der og vips så kom detaljene frem som jeg prøvde og få til med projektoren.

Jeg ringte nettopp inn til Benq for å høre hvordan det gikk og fikk beskjed at de skulle legge på en slags beskyttelse får og unngå og få støv osv på innsiden på linsa.

Men angående brightness og contrast så fant de ikke noe feil der og mente at det var reciveren min som gjorde dette... Igjen måtte jeg forklare at det er ikke tilfellet fordi jeg også har prøvd å sette projektoren rett i PS4 og har det samme problemet der..

Så jeg må nesten høre med andre som har Benq W1300 om de har noen lignende problemer, om dette er en feil fra Benq eller om det er et engangs tilfelle?
 

jonhenrik

Fersking
Ble medlem
28.05.2015
Innlegg
1
Antall liker
0
Jeg har akkurat samme problem. gråe sirkler oppover på lerretet. Kan se det når det er svart bakgrunn. Kjøpte denne i januar. Er dette noe som er en garanti sak? Hvordan gikk det med deg?
 
Topp Bunn