Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Helt fersk
  Ble medlem
  Sep 2013
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Lerret: Dreamscreen vs Grandview

  Hei!

  Avshop mener dette
  AVshop.no / DreamScreen V5 Basic DynaGrey D65 16:9 221cm/100"

  er mye bedre enn dette:
  GRANDVIEW rammespent lerret | Hi-Fi Klubben


  Noen som har erfaringer eller tanker?

 2. #2
  Medlem m0hit0's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2012
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  20
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Hei,

  Jeg har Grandview fra hifiklubben og kjører det sammen med en Sony VPL-HW50. Før jeg kjøpte lerret kjørte jeg projektoren rett på vegg som er malt hvit, du verden for en forskjell. Jeg er super fornøyd med lerret og det utgjorde en enorm forskjell. Det føltes som om jeg fikk en helt ny projektor

 3. #3
  Hifi Freak AndersR's Avatar
  Ble medlem
  May 2011
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,679
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Har Grandview selv, men har en kamerat med DreamScreen. Bildekvalitet: Opplever ingen forskjell. Virker som bra duk på begge to. Ramma ser forskjellig ut, så her kommer det litt an på hva du liker, men rammekonstruksjonen virket bedre på Grandview, og monteringen av Dreamscreen var på langt nær så ryddig som på Grandview. Dette til tross for at jeg hadde montert mitt Grandview i forkant, alene, mens vi var to da vi senere skulle montere hans.
  Etter at vi fikk det på veggen er det ingen av oss som har noen spesielle tanker om at det ene oppleves som bedre enn det andre.

  Jeg tror uansett ikke du kan gjøre særlig feil med noen av disse. Velg den du synes ser finest ut, og den som finnes i størrelsen og med duken du ønsker.
  (Generelle tips: husk å være to når den skal monteres, ha god varme i rommet, og husk å vaske/støvsuge skikkelig på gulvet før monteringen starter.)

  Edit: ser nå at vi begge var ca et halvt år for sent ute med kommentarene våre (hvordan får vi til sånt?) men ser for meg at det sikkert er noen andre som vil lese om dette også.
  Siste redigert av AndersR; 12.01.2015 kl. 20:15. Årsak: Nekroposting

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed