Da er det planer om å bytte ut tv med rammelerret og prosjektor i stua. Har idag hvit ruglete tapet på veggen min som lerret skal opp på. Har blitt fortalt det ikke er non uting å få mørkere farge på den vegg.
Lurer egentlig bare på hva erfaringer folk har om dette? Er det bare lime ny tapet rett på gammel? Frister lite skrape av det som er på nå. Da maler jeg heller tapeten i egnet farge. Men har blitt litt intr i finne en tapet med litt mønster og passe mørk gråfarge eller lysere svart.

Skal komme tilbake til mål fra sitte posisjon og til vegg i morgen, blir å finne ut hvor best mulig plassering av prosjektor vil bli. Lettest for egen del om det er bakerst i rom pga opplegg med kabler og må legge opp ny strøm til plass for stikkontakt.

Finnes garantert tråder om dette her, men starter min egen så kommer vel flere spørsmål ettersom jeg får kikket mer på dette. Blei handel av et 107" rammelerret ikveld og har kikket på Benq W1070 prosjektor. Den skal være bra nok til mitt behov blei det sagt, hehe. Så får vi se når den kommer opp om den blir eller om det blir annen prosjektor. Noen med erfaringer med denne prosjektoren eller 1060?