Motorisert takoppheng for 75 tommer

R

Roysen

Gjest
TV-valget har falt på den nye 75" Samsung ES9005. Den skal benyttes i loftstua hvor det er litt begrenset med veggplass. Vi ønsker derfor å henge den i taket. Siden denne skjermen er såvidt stor vil et takoppheng som permanent holder TVen i en posisjon også være svært upraktisk. Vi har derfor lett etter et motorisert takoppheng som kan flippe TVen opp til en horisontal posisjon langs taket når TVen ikke er i bruk og ned igjen til vertikal posisjon når man skal benytte TVen. Opphenget skulle gjerne hatt teleskop funksjonalitet også slik at man kunne justere TVens høyde når man skal se også.

Jeg har søkt litt på nettet og fant dette: CHT - Ceiling Hinge with Telescope - TV Ceiling Mount - Future Automation

Den er imidlertid veldig stor og tung samt at den er beregnet for innbygging slik at TVen er skjult i taket når den ikke er i bruk. Jeg har ikke brukt for noe så avansert og jeg hadde også håpet på noe som var litt lettere enn de over 100Kg produktet på linken veier får å lette byrden for taket.

Den TVen jeg har valgt er ikke så tung. Den er imidlertid ganske stor, så det er ikke så veldig mange opsjoner for vanlige faste oppheng. Jeg har derfor enda vanskeligere for å finne noe som dekker dette behovet. Jeg hadde også gjerne sett at produktet kunne kjøpes fra forhandler i Norge. Slik at det kunne installeres profesjonelt.

Jeg har ikke så stort håp om hjelp her, men likevel spørre jeg om det er noen som vet om noe som kan passe?

Mvh
Roysen
 
R

Roysen

Gjest
Se der, ja! Takker så mye! Den ville vært perfekt, men det står at den bare støtter opp til 65". Jeg får forhøre meg om det først og fremst vektbegrensingen som er avgjørende og at opphenget er kompatibelt.

Mvh
Roysen
 
Topp Bunn