Hei, har nylig skaffe meg en sånn 3D skjerm fra Panasonic og selv om alle tekster foretrekker THX modus, merke jeg en litt uvasket bilde ( er ikke kalibrert alle parameter ennå ) så har prøv meg med Professionel 1 eller 2 og Kino modus og likte veldig men i motsatt med Pioneeren sin KURO skjerm, merker jeg store forkjell på bilde - uten å bytte modus- om man ser på film, sport eller nyhetene, t.o.m. med å bare bytte kanal, noe som gi meg inntrykt at man må bytte nesten hele tiden set-up, litt irriterende. Noen som kan hjelpe ( har erfaring) med dette?
Når det gjelder blu ray eller dvd titting, kino modus eller THX modus er overlegen og vakkert. Med 3D filmer kan funker begge to litt for mørk så prøvde jeg meg med Dinamic modus og tror den blir bedre men skal prøve å finnjustere/kalibrere i kino modus uansett -roligere bilder og farger-. Kan ikke bruke Dinamisk i andre formater siden den odelegger ilusjoner av film, akkurat som med LCD eller LED skjerm, også i denne fantastisk skjerm.
Fjernkontroller ( har både skjerm og blu ray Panasonic 3D) og brukervennlighet er bare søppel i forhold til Pioneer KURO

Mange andre finesse som har ikke prøv enda, kanskje på helgen. Mvh Guillermo