Walt Disney Treasures

Vidar P

Æresmedlem
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
16.745
Antall liker
272
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
2
Jeg har jo selvsagt Chronological Donald Vol1, Silly Symphonies og Mickey Mouse in Living Colour Vol 1 & 2. Men Disney har jo snart kommet til Wave 7 (kommer til jul), men alt etter Wave 3 kommer jo kun ut på region 1  :mad: :mad: :mad:

Det betyr at jeg mister Complete Goofy, Complete Pluto Vol 1 & 2, Mickey Mouse in Black & White Vol 1 & 2, Chronological Donald Vol 2 osv osv...  :'( :'( :'(

http://www.ultimatedisney.com/treasures.html

Noen som har en anelse om disse superutgivelsene noensinne kommer ut på europeisk sone 2-utgivelser, aller helst med norsk tekst? Buena Vista er visst litt vanskelige å få svar fra..

Jeg har en sone 2 dvd-spiller (Cambridge DVD79); kan den gjøres sonefri nå i ettertid?

Mvh Vidar P
 

wizardm

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
31.10.2003
Innlegg
255
Antall liker
150
Sted
Tromsø
Vet bare følgende : At når det gjelder Goofy , da det gikk opp for dem hvilken sinnsyk høy klasse "Sport Goofy" holdt og at den ikke ville kunne overgåes innholds messig tegne kvalitet osv , da ble det lagt strenge restriksjoner på hele serien. Ble vist på nrk på begynelsen av 80-tallet ( 81 tror jeg , husker ikke) og nrk opplyste da følgende : følg nye med , da denne serien ikke vil bli vist på tv igjen på overkommelig tid..... (med orginal kommentaren / teksting osv ) , kan love deg at det var 15 hellige minutter hver mandag !!!

Siden har jeg ventet på serien ! ( For salg altså )
 

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Heisann, her har vi visst et par brukere som virker som de er noen rever på Disney-tegnefilmer, og jeg benytter anledningen til å be om hjelp. Jeg har lenge vært på jakt etter følgende, men ikke klart å få tak i dem:
1) Hook, Lion and Sinker (tror jeg den heter). Med løvefar og -sønn som gjør sitt beste for å rappe godsakene fra Donald.
2) Rugged Bear. Jeg har noe jeg tror er originalversjonen som heter Bearly Asleep. Men den "nye" versjonen inneholder så mye mer. bl.a. scenen der den stakkars bjørnen har store smerter pga. glødende kullbiter fra peisen, og fjeset blir mer og mer forvridd av smerte, inntil det blir en karikatur av Ernest Borgnine.

Vet dere om det er mulig å få tak i disse filmene, og i så fall hvor/hvordan ?
 
Topp Bunn