Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast rveum's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2005
  Innlegg
  298
  Tagget i
  0 Innlegg

  Macrovision kopi sperre på filmer fra Universal

  Jeg er litt iritert har kjøpt to filmer som jeg ikke får sett på min DVD spiller ( Pioneer DV 444), det viser seg att begge filmer er fra Universal og har macrovison kopi sperre, jeg vil ikke kopiere den bare se den på min DVD spiller så herved er alle filmer med denne type type sperre boikottet av meg.
  Stue anlegg Tandberg 4038 pre&nbsp; Doxa 140 Singnature<br />Vintage anlegg Rotel RX 1603 Sony X339ES<br /><br />Har også Tandberg Huldra 2,4,6,8,9,10,11&nbsp; TR200 TR1000, TR 1010, TR 1040, Sølvsuper 2,5,10,11,12C og en del annet morro.

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  435
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Macrovision kopi sperre på filmer fra Universa

  Hvis du ikke får avspilt disse filmene på grunn av Macrovision, er det noe seriøst galt med den dvd spilleren din !!

  Macrovision er en godt innarbeidet standard for kopibeskyttelse som har eksistert siden lenge før DVD platene kom på markedet. At en DVD spiller ikke "støtter" macrovision er faktisk helt utenkelig.. jeg tror du leter på feil sted.. Dessuten er det jo en smal sak å fjerne macrovision hvis du kopierer platene (det er vel hva man trygt kan kalle et paradoks )

  Den eneste måten macrovision kan ødelegge avspillingen av en DVD film er hvis du kobler dvdspilleren til linjeinngangen på en VHS spiller eller lignende, istedenfor direkte til TV apparat.

  Tips : er du sikker på at du ikke har gjort dvd spilleren din sonefri (altså satt den til sone 0) da kan plater med såkalt vannmerke beskyttelse gi problemer ved avspilling. Løsningen er å sette spilleren til den riktige sonen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed