Side 181 av 181 FørsteFørste ... 81131171179180181
Resultater 3,601 til 3,605 av 3605
Abonnér på denne tråden
 1. #3601
  Hifi Freak SVS Inderøy's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2009
  Sted
  Inderøy i Nord Trøndelag
  Innlegg
  1,335
  Tagget i
  0 Innlegg

  Tommel opp Terminator: Dark Fate

  Terminator: Dark Fate ( Nesten en liten før premiere )

  Verdal Kino THX Sal 1
  Så var det på`n igjen... I`m Back  De har sluppet til bra med Action i denne filmen.
  Og den nye Terminatoren Rev-9 er en smule sei og.... Terminere..  Bilde :
  Helt greit.


  Lyd : Dolby Surround 7.1
  Lydmessig er det jo såpass at jeg håper de viderefører den til Blu-Ray format
  Trøkker bra til og river litt i kroppen, underholdene lyd.  Filmen : 5
  Bilde : 5
  Lyd : 6


  Sett Terminator filmene frem til nå DA er det bare og forsette og i vei og se Dark Fate
  Yamaha - Mye DOXA - Cambridge Audio - Pansonic - SVS - PS3 - Swans - Arendal Sound - Dynavoice - http://www.youtube.com/watch?v=v5VxX_9IfS8

 2. #3602
  Hifi Freak Dr Dong's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Innlegg
  7,412
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  – Det er malt i de foldede hender… (Parelius)
  – […] there is no criminal more violent and dangerous than the altruist with a bomb. (McNeilly)
  – jeg vet hvem jeg er. (Don Quijote)

 3. #3603
  Hifi Freak Antonsen's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Hvittingfoss
  Innlegg
  2,955
  Tagget i
  1 Innlegg
  Sitat Sitat fra Svein Arne Se Innlegg
  Sitat Sitat fra Antonsen Se Innlegg
  Zerkalo (1975)

  Vedlegg 435580

  Blu-ray/DSU

  Speil - en klassiker fra Tarkovskij, som jeg regner med at jeg kommer til å se se flere ganger. Ingen ren handlingsforløp her men skal være (delvis) selvbiografisk. Mer som ett dikt, eller enkle scener fra ett liv. Er det en døende man som får glimt fra sitt levde liv? Vakkert. Mye symbolisme i filmen.


  A dying man in his forties remembers his past. His childhood, his mother, the war, personal moments and things that tell of the recent history of all the Russian nation.
  Speil er kanskje den mest krevende av Tarkovsijs filmer.
  Den er bygd rundt diktene til Tarkovskijs far, Arseny Tarkovskij, og skuer tilbake til hendelser i livet som har vært med å forme han, landet han bor i og folket han deler dette enorme riket med. Filmen er strukturert rundt hendelser før, under og etter krigen; alle viktige og formende epoker for det hardt prøvede sovjetiske folket.

  Filmen er bygd opp slik hukommelsen vår er organisert; mer knyttet til assosiasjoner og emosjoner enn en lineær fortelling fra A til Å. Her beveger vi oss frem og tilbake i tid, personer går inn og ut av roller. Fortellerstilen har blitt sammenliknet med James Joyse's 'stream of consciousness' eller som en psykoanalytisk fri assosiasjon.
  At de samme skuespillerne har flere ulike roller, og spiller både voksen, ungdom og barn, sine egne foreldre og sine barn, gjør filmen ekstra kompleks - men enda sannere. Slik er vi skapt; vi drar alle med oss vår historie, og vårt opphavs historie.

  Og sånn er underbevisstheten; her flyter roller, tid og episoder over i hverandre i en strøm av bilder og stemninger. I filmen er det blanding av drøm og virkelighet, her er noe i farger og noe i sort-hvit, og det er innslag av de typiske symbolene til Tarkovskij; hunder, hester og vann - det regner alltid i hans filmer - både innendørs og utendørs.

  Men først og fremst er dette veldig vakkert. Om vi ikke kan endre vår skjebne, så kan vi i alle fall fremstille den så vakker som mulig, tror jeg Tarkovskij har ment.

  Tarkovskij jobbet i nær innpå ni år med denne filmen, og hadde store problem med den sovjetiske sensuren (som han alltid hadde problemer med i sine filmer), og da den endelig skulle vises ble den vist for et begrenset publikum.

  Det var vel først og fremst denne filmen Tarkovskij tenkte på da han sa at seeren ikke burde prøve å 'forstå' filmene hans; vi burde føle dem - som et dikt.
  Gjensyn med denne filmen forleden, fantastisk film
  Høyttaler: Ø Audio Icon, Mentor vokal. DIY tapped-horn. XTZ Surround
  Forsterkere: Yamaha, Adcom, Rotel
  Riaa: ASR
  Kilder: VPI Scout Ortofon Cadenza Bronze, Oppo103D, QNKTY - Roon
  Byggetråd
  Min tråd

 4. #3604
  Hifi Freak Antonsen's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Hvittingfoss
  Innlegg
  2,955
  Tagget i
  1 Innlegg
  Shoplifters ( 2018 )

  Navn:   shoplifters.jpg
Visninger: 96
Størrelse: 125.2 Kb

  blu-ray/dsu

  Kan ikke si jeg har en enorm samling av Japanske filmer - Asia er primært representert ved Sør-kora i hylla mi, men dette var jo en flott film. Dette er en lavmælt film som bygger sakte opp relasjoner til de forskjellige karakterene. Flott kameraarbeid. Fin og rørende film, anbefales! Kore-eda skal jeg absolutt sjekke ut flere filmer av.

  Tre generasjoner bor sammen i et provisorisk lite hjem i Tokyo. Vi møter Osamu (Lily Franky), hans kone Nobuyo (Sakura Andô), hennes søster Aki (Mayu Matsuoka) og bestemor Hatsue (Kirin Kiki).

  De livnærer seg ved hjelp av Hatsues pensjon, ulike strøjobber, samt at Osamu utfører daglige butikktyverier, der også sønnen Shota (Jyo Kairi) er med. Dette er naturligvis ikke et moralsk positivt trekk, men de tar i det minste bare ting de trenger, uten å være for grådige.

  På hjemveien etter sitt siste tokt finner de den lille jenta Yuri (Miyu Sasaki), åpenbart forsømt og forlatt, og tar henne til seg som sin egen. Når hun til slutt blir meldt savnet, og media melder sin interesse, avdekkes det ting som setter flere spørsmålstegn rundt de faktiske familieforholdene.
  Turist

  Navn:   turist.jpg
Visninger: 93
Størrelse: 369.4 Kb

  blu-ray/dsu

  Etter å ha sett den fantastiske the Square av svenske Ruben Østlund måtte jeg gå til anskaffelse til flere av hans filmer, jeg startet da med Turist. Er absolutt noen likehetstrekk mellom filmene men her er det mannsrollen som utfordres. Liker nok Square bedre, mye mulig fordi jeg så den først. Mye humor, pinlige situasjoner. Bra skuespill og dialog.

  ømmer fra snøskred
  Et snøskred raser mot en familie på en uteservering i Alpene. Ebba (Lisa Loven Kongsli) kaster seg over ungene, Tomas (Johannes Kuhnke) springer for å redde seg selv.

  Men når snøføyken legger seg, viser det seg at skredet har stoppet i tide. Når far kommer tilbake, later han som ingenting.

  Men når de får besøk av Tomas sin gamle skikompis Mats (Kristofer Hivju), blir de nødt til å konfrontere det problematiske med det som har skjedd.
  Høyttaler: Ø Audio Icon, Mentor vokal. DIY tapped-horn. XTZ Surround
  Forsterkere: Yamaha, Adcom, Rotel
  Riaa: ASR
  Kilder: VPI Scout Ortofon Cadenza Bronze, Oppo103D, QNKTY - Roon
  Byggetråd
  Min tråd

 5. #3605
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  2,668
  Tagget i
  0 Innlegg
  The Shape Of Water.

  Huff og huff, hvor skal man begynne. Nydelig å se på, herlige miljøer med busser, biler, bygninger, interiør etc. fra 60 tallet.
  Gode skuespillere, spesielt Richard Jenkins som den homofile og sympatiske naboen.

  Ellers er filmen noe av det mest populistiske jeg noengang har sett, så ille at det nesten nærmer seg en parodi.
  ALLE hvite, "normale" og heteroseksuelle karakterer er enten gjennomsyret av ondskap, er stokk dumme, naive, hensynsløse, navlebeskuende og selvopptatte.
  Alle karakterer tilhørende en eller annen minoritet eller folk lavt på rangstigen, ekte som fantasi figurer, er sympatiske, lærevillige og humane. Altså homofile, handicappede, afro-amerikanere, folk på "gølvet" og selvsagt hav-skapningen.

  Filmen evner heller ikke å skape noen kjemi mellom monsteret og den stumme renholdskvinnen. Da sitter man igjen med en film som er flott visuelt og har noen anstendige skuespillerprestasjoner. Styr unna.
  Bladelius - Accuphase - Bel Canto - Cary - Sony - Beyma - Sonus Faber - Logitech - Oppo - T+A - BASH - Monitor Audio - Calyx - KingRex - Teddy Pardo

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed