Justerbar gain på Hypex?

pHryed

Hi-Fi interessert
Ble medlem
20.12.2016
Innlegg
94
Antall liker
27
Sted
Lillehammer
Hei! I forbindelse med at jeg bygger meg et par truls gravesen jenzen next, ønsker jeg å bygge en hypex for bruk til biamping. Da jeg ikke vet hvor mye gain min eci 3 har. Vil jeg gjerne ha en justerings mulighet. Kommer sikkert til å bytte ut eci 3 ettervert også.
Mitt spørsmål er hvor vil det være fornuftigst å sette inn en attenuater.
sånn har truls gjort det: Hypex
Noen andre ideer?
kommer til å kjøpe to ucd 400 med strømforsyning og kabinet fra ghent.
 

Snickers-is

Bransjeaktør
Ble medlem
05.02.2004
Innlegg
18.291
Antall liker
16.341
Sted
Østfold
Hvorfor ikke gå for NC400 og droppe biamping? Da kan du også bytte ut ECI3 med en preamp som er bygget for å være preamp fra starten av. Kanskje du til og med har penger igjen til slutt sammenliknet med å bruke UCD400 på ECI3. Bonusen er selvsagt at du vil få bedre ytelse, for ECI3 kan aldri konkurrere med NC400 på kvalitet som forsterker. Antakelig ikke med UCD400 heller... Jeg sjekket for sikkerhets skyld om det kunne være et issue med akkurat disse høyttalerne og utgangsimpedans, men de har allerede flere ohm i serie med både mellomtone og diskant så det skal bety svært lite. Bare husk at spenningsreguleringen til drivertrinnet må være av høyeste tenkelige kvalitet. Hypex har egne regulatorer til dette.
 

pHryed

Hi-Fi interessert
Ble medlem
20.12.2016
Innlegg
94
Antall liker
27
Sted
Lillehammer
nå har jeg allerede eci3 og det eneste jeg er ute etter foreløpig er litt mer kraft til 200 hz og ned. Dette koster meg langt mindre en ny forforsterker og ncore kit. dessuten er jeg i tvil om klasse d er for meg.
 
Topp Bunn