Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Dec 2016
  Innlegg
  12
  Tagget i
  0 Innlegg

  Justerbar gain på Hypex?

  Hei! I forbindelse med at jeg bygger meg et par truls gravesen jenzen next, ønsker jeg å bygge en hypex for bruk til biamping. Da jeg ikke vet hvor mye gain min eci 3 har. Vil jeg gjerne ha en justerings mulighet. Kommer sikkert til å bytte ut eci 3 ettervert også.
  Mitt spørsmål er hvor vil det være fornuftigst å sette inn en attenuater.
  sånn har truls gjort det: Hypex
  Noen andre ideer?
  kommer til å kjøpe to ucd 400 med strømforsyning og kabinet fra ghent.

 2. #2
  Bransjeaktør Snickers-is's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  11,055
  Tagget i
  9 Innlegg
  Torget
  1
  Hvorfor ikke gå for NC400 og droppe biamping? Da kan du også bytte ut ECI3 med en preamp som er bygget for å være preamp fra starten av. Kanskje du til og med har penger igjen til slutt sammenliknet med å bruke UCD400 på ECI3. Bonusen er selvsagt at du vil få bedre ytelse, for ECI3 kan aldri konkurrere med NC400 på kvalitet som forsterker. Antakelig ikke med UCD400 heller... Jeg sjekket for sikkerhets skyld om det kunne være et issue med akkurat disse høyttalerne og utgangsimpedans, men de har allerede flere ohm i serie med både mellomtone og diskant så det skal bety svært lite. Bare husk at spenningsreguleringen til drivertrinnet må være av høyeste tenkelige kvalitet. Hypex har egne regulatorer til dette.
  Jeg driver Midgard Audio

  If you do not se the problem, you will not look for a solution.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Dec 2016
  Innlegg
  12
  Tagget i
  0 Innlegg
  nå har jeg allerede eci3 og det eneste jeg er ute etter foreløpig er litt mer kraft til 200 hz og ned. Dette koster meg langt mindre en ny forforsterker og ncore kit. dessuten er jeg i tvil om klasse d er for meg.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed