Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi Freak jorwed_'s Avatar
    Ble medlem
    Sep 2012
    Sted
    Nordre Follo
    Innlegg
    6,649
    Tagget i
    2 Innlegg
    Torget
    4

    Dødt panel i Martin Logan Ascent

    Trenger en fjerndiagnose av Martin Logan Ascent med dødt panel. Det er lyd i bassen, men ingenting i panelet.
    Hvor kan feilen ligge? I delefilteret?

    Navn:      ascent.jpg
Visninger: 199
Størrelse: 57.6 Kb

  2. #2
    Hifi Freak jorwed_'s Avatar
    Ble medlem
    Sep 2012
    Sted
    Nordre Follo
    Innlegg
    6,649
    Tagget i
    2 Innlegg
    Torget
    4
    Signalkabler og ht kabler har vært byttet rundt og feilen forblir i samme panel...

  3. #3
    Hifi Freak Rudi's Avatar
    Ble medlem
    May 2004
    Sted
    Syd for det nordre, øst for det vestre, så m.a.o midt ute i skauen der hvor ulvene vanker.
    Innlegg
    5,075
    Tagget i
    1 Innlegg
    Kan være kortsluttning i panelet........ begynner jo og bli en del år gamle (20).
    Analog-testskribbler og hvistnok vinyl Guru for bla www.Audiophile.no Har drevet med platespiller hobbyen i over 40 år, så litt erfaring har jeg. Har testet 50 armer, 67 Riaa'er og 359 pickuper August 2018. 150 av pickupene har jeg publisert tester på. Når jeg er på HFS er det fordi analog lyd er min store interesse. Mine tester og pickuplista kan du lese under Rudi's vinylhjørne på Audiophile.no. Til info: Jeg får IKKE betalt for mine skriblerier/tester av noen.....desverre .

  4. #4
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Aug 2012
    Innlegg
    63
    Tagget i
    0 Innlegg
    Er nok en kondensator som har ryki,prøv google flere som har hatt samme feil

  5. #5
    Hifi Freak jorwed_'s Avatar
    Ble medlem
    Sep 2012
    Sted
    Nordre Follo
    Innlegg
    6,649
    Tagget i
    2 Innlegg
    Torget
    4
    Takk for innspill. Skal be eier ta noen gode bilder og ringe sin teknikker

  6. #6
    Medlem Nedi's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2004
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg
    Det kan vare feil i konverterkrets. Panel skal ha høy spenning for bias (CA. 3,5Kv !). Håper link under kan hjelpe .

    https://www.diyaudio.com/forums/plan...t-panel-2.html
    Vedlagte bilder Vedlagte bilder  
    Siste redigert av Nedi; 22.03.2019 kl. 23:21.

  7. #7
    Hifi-entusiast HasseBasse's Avatar
    Ble medlem
    Oct 2016
    Sted
    Århus, Danmark.
    Innlegg
    141
    Tagget i
    0 Innlegg
    Hei Jorwed......
    Vær opmærksom på transformeren i "den røde firkant". Hvis den er "gået", kan årsagen være, at den har fået en smule DC på højttalerklemmerne.
    De ældre ML, Sequell I og II m. fl. var mere robuste, men fra Ascent og fremover, er den lille stepup/signaltrafo viklet med tyndere tråd og utrolig følsom overfor det mindste DC på forstærkerudgangen. Er sikkert en god idé, at få checket ampen, som har trukket dem

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed