Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Aug 2012
  Innlegg
  178
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hypex DS 2.0 som brummer og "smeller"

  Hei

  Frykter at subforsterkeren har tatt kvelden... som overskriften sier så kommer det nettbrumming (antar 50 Hz, samt "overtoner") av basselementet når forsterker er påslått. Når den får signal så kommer det grei lyd på lave nivåer, men skrur jeg opp til moderate nivå så smeller det. Trodde først det var basselementet som hadde fått skeivsentrert spole og rubbet heftig, men sjekket med et annet element med samme resultat.

  Er forsterkere kaputt? Er det mulig å stille en diagnose (jeg har kun et multimeter og minimalt med erfaring i å skru på forsterkere...) og hva er i såfall løsningen?

 2. #2
  Hifi Freak carisma's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2014
  Innlegg
  1,414
  Tagget i
  1 Innlegg
  Gått utifra at det er noe galt med forsterkeren, som det ofte er på disse,så må du vel uansett sende den på service. Dynabel.no er meget behjelpelig med disse.
  Har selv god erfaring med Ds8 og DS 4. Det jeg har opplevd med dem er at de slutter å virke når de er koblet til men ikke i bruk over natta. Skal sies at det har vært stabilt i ett års tid nå. Men har hatt mye service på disse det første året.

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Aug 2012
  Innlegg
  178
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ja, antar også det er forsterkeren det er noe galt med. Usikker hvor mye penger jeg skal bruke på service når forsterkeren ersåpass gammel.

  Men jeg skal jaggu ta en telefon å sjekke før jeg bestiller en ny, takk for tips!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed