Hypex DS 2.0 som brummer og "smeller"

Latentfreak

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
15.08.2012
Innlegg
315
Antall liker
291
Hei

Frykter at subforsterkeren har tatt kvelden... som overskriften sier så kommer det nettbrumming (antar 50 Hz, samt "overtoner") av basselementet når forsterker er påslått. Når den får signal så kommer det grei lyd på lave nivåer, men skrur jeg opp til moderate nivå så smeller det. Trodde først det var basselementet som hadde fått skeivsentrert spole og rubbet heftig, men sjekket med et annet element med samme resultat.

Er forsterkere kaputt? Er det mulig å stille en diagnose (jeg har kun et multimeter og minimalt med erfaring i å skru på forsterkere...) og hva er i såfall løsningen?
 

carisma

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.12.2014
Innlegg
1.492
Antall liker
914
Gått utifra at det er noe galt med forsterkeren, som det ofte er på disse,så må du vel uansett sende den på service. Dynabel.no er meget behjelpelig med disse.
Har selv god erfaring med Ds8 og DS 4. Det jeg har opplevd med dem er at de slutter å virke når de er koblet til men ikke i bruk over natta. Skal sies at det har vært stabilt i ett års tid nå. Men har hatt mye service på disse det første året.
 

Latentfreak

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
15.08.2012
Innlegg
315
Antall liker
291
Ja, antar også det er forsterkeren det er noe galt med. Usikker hvor mye penger jeg skal bruke på service når forsterkeren ersåpass gammel.

Men jeg skal jaggu ta en telefon å sjekke før jeg bestiller en ny, takk for tips!
 
Topp Bunn