Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Aug 2017
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hjelp! Rare lyder og nå DØD forsterker! (VIDEO / LYD i innlegg)

  Hei alle!

  Dette er mitt første innlegg i dette forumet, og jeg søker deres eksperthjelp i håp om at noen av dere kan hjelpe meg litt på vei her!

  Jeg kjøpte en brukt Marantz PM-78 forsterker for ca et år siden, og jeg vet ikke hvor gammel den opprinnelig er. Dette har vært en fantastisk forsterker for mitt bruk, men nå er jeg redd den er "død". For to uker siden slo jeg den på, og det kom masse sprakelyder / ulyder fra selve forsterkeren. Jeg bestemte meg for å ta opp en video for å få med lyden, og midt i filmingen slår plutselig forsterkeren seg på som normalt igjen og funker som bare det! Gleden var stor, men kortvarig. Etter å ha fungert i to uker, kom buzz-lydene tilbake, før den plutselig ikke gav en lyd fra seg. Ingen lys, ingen lyd, ingenting. Helt død.

  Her er videoen jeg lagde da den plutselig bestemte seg for å virke igjen, og man hører klart og tydelig sprakelydene når jeg slår den på:  Spørsmålet mitt er om dette er noe dere klarer å identifisere, og om dere tror det er verdt å reparere? Hva skal jeg gjøre?

  Alle innspill mottas med et stort takk fra noen som i utgangspunktet ikke har så mye peiling på akkurat dette!

 2. #2
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hørtes ut som svidde kondensatorer. Det er vanlig når kondensatorer har levd et langt og varmt liv, en årsak til å slå av forsterkerne om natten og å gi dem nok lufting. Har skjedd med to NAD-forsterkere for meg.
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Aug 2017
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for svar! Skal undersøke litt, men håper jeg klarer å få lyd i den igjen :-)

 4. #4
  Hifi Freak lovemusikk's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Innlegg
  7,910
  Tagget i
  2 Innlegg
  Kondensator?
  Service er ikke såå dyrt
  Hovedanlegg: One place , Heed Obelisk DA, Musical Innovation MI25, Musical Innovation MI18, Uscher Dancer Mini 2 DMD, Focal Elite kabler

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed