Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast anekdoten's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2006
  Innlegg
  515
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  5

  RGN 1064-rør.

  Jeg er i en lei situasjon. Jeg er på desperat jakt etter et likeretter-rør av type RGN 1064, og det snarest - helst før jul! Ebay er et alternativ, men det tar både sju lange og sju brede før et rør er i hus, og kanskje kan det være så som så med kvaliteten.
  Så, altså - tilgi meg Høvding om jeg er på feil fora - er det noen her inne som kan selge meg et? Jeg har tilgang på plenty av rør men IKKE som det ovennevnte.
  Er evig takknemlig for hjelp - og det haster!
  DIY-pre, DIY 300B, JR Trans Rotor Cellino med 2.6 arm, Thorens 125 med SME 300 II, Grado Reference Sonata, ZYX R50 Bloom MC, Ortofon Super MC20, Rega Apollo, Denon HA-500 MC step up, Jedermann horn med Lowther EX4, pluss div kabler som er gode nok...

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  18,315
  Tagget i
  5 Innlegg
  Hei, den andre tråden din er slettet og denne lagt til diy delen. Kjøp og salg på selve forumet er ikke tillatt. Stenger denne tråden og sletter den om noen dager. Da er det litt tid dersom noen har noe de vil selge og kan sende deg en pm.
  Rette stedet for kjøp og salg er bruktbørsen.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed