Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Oct 2016
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  NAD 3120 oppgradering kit

  Hei, jeg har en NAD 3120 forsterker som virker fint, men som mest sannsynlig trenger oppgradering etter over 30 års daglig bruk. Har funnet en del her på forumet og fulgt lenkene, men det er fortsatt noe jeg ikke finner. Det ser ut som det en gang ble laget et "NAD 3120 upgrade kit" som nå selvfølgelig er umulig å finne. Jeg jobber med service, så utskifting av elektrolytter er enkelt nok. Det jeg ikke finner noe informasjon om er dette: "Next, he replaces the output transistors with more modern transitors chosen for their sonic qualities and power-handing and makes a small modification to the bias circuit to set the bias currents exactly. Finally, he fine-tunes the sound via small adjustments to the offset voltages and bias currents."

  Noen som vet mer om dette?

 2. #2
  Overivrig entusiast liliya's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  751
  Tagget i
  0 Innlegg
  Husker at råd på 80-90 tallet var å øke diodens kapasitet(strøm) om du øker størrelsen på lyttene. Selv har jeg ingen erfaring å komme med.

  Eivind S

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed