Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Seas 22rny

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  598
  Tagget i
  0 Innlegg

  Seas 22rny

  Hei!

  Vurderer et nytt selvbygg med 2x seas RNY /rnx som basser.. Jeg har brukt denne Speakerbuilder Pro 2.0 Som pekepinn på frekvensrespons..

  Ser ut til at RNX ene må ha mye større kabinett for å få ok avrulling i bunn kontra RNX..? Er det noen som har erfaring med RNY? kabinettet blir ca 65-70 liter og bassene skal deles opp mot en 5'' mellom og en domediskant..

  MVH Johan

 2. #2
  Hifi-entusiast løvblad's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2016
  Innlegg
  106
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kan vel hende RNY versjonen passer bedre, siden den skal brukes til bass. Kan gå an å vurdere bass-element med stivere membran også, ikke at jeg helt kan finne på et passende alternativ Men Seas har også aluminiums-membran versjoner, de trenger noe mer filter for avrulling. Spesifikt for peak-frekvensen til oppbrytningen av aluminiums-membranet, det brukes ofte iallefall, kan virke komplisert. ScanSpeak Discovery serien er bra, og SB Acoustics har bra elementer også. Et slags supplement til Seas

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  May 2012
  Innlegg
  1,481
  Tagget i
  3 Innlegg
  Lukket eller bassrefleks?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed