Jording av Dddac m.m.

Kanutus

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.11.2014
Innlegg
2.006
Antall liker
780
Sted
Nesodden
Hei! Etter en lang stund i 'friluft', er det på tide å få dddacen på plass i chassiet, men da lurer jeg på hvordan det er med jording? Noe spesielt jeg må passe på? Den skal stå sammen med stock-strømforsyninger (en til dac og en til waveio-usb-i2s-kortet). Er det lurt å la alt stå på noe annet enn metall, eller er metall det beste? Skal også implementere en bryter. Chassi er standard modushop (Pesante 03PB 3U 4mm SILVER). Er det bare å 'kjøre på'? Takker på forhånd for alle innspill :)
 

musicman

Hi-Fi freak
Ble medlem
27.08.2005
Innlegg
3.438
Antall liker
2.071
Sted
Ålesund
Torget vurderinger
1
Bare kjør på Kanutus, dddac har flytende jord og monteringshullene er ikke i kontakt med dacen sitt jordplan, men det er 2 ting du må passe på, og det er å jorde nettbrønn i chassiet og sist men ikke minst, IKKE bruk standoff av metall mellom waveio's ene monteringshull nede i venstre hjørne og chassis (sett ovenfra der usb inngangen peker fremover). Hvis ikke jeg husker feil er dette hullet merket 'gnd'. Der bruker du standoff av typen nylon/plast, eller ingen. Holder fint med de tre andre.

Bilder forventes :D
 

Kanutus

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.11.2014
Innlegg
2.006
Antall liker
780
Sted
Nesodden
Supert! Da blir det mer eller mindre slik det har vært på 'fjøla' fram til nå ... :) Bilder vil komme .... hvis alt går bra, da ... :)
 
Topp Bunn