Børge prøver seg på Honeybadger m.m.

Borgis

Medlem
Ble medlem
14.09.2015
Innlegg
34
Antall liker
4
Hei, har vel mest snust rundt på nettet og brukt informasjon jeg har funnet uten å gi så mye tilbakers, så etter påpakk fra yngvejos om å starte egen tråd, så kan jeg vel ihvertfall legge ut noe av det jeg driver med. Er ikke verdens flinkeste til å følge opp slikt men kanskje jeg kan inspirere andre til å prøve ting som for få måneder tilbake var nytt for meg også.

Etter å ha bestemt meg for å lage en forsterker selv, så foregikk all denne søkingen på engelsk, men ett innfall fikk meg til å søke bygge honeybadger på nettet så dukket tråden til yngve opp. Litt lesing etter så ble det ganske raskt avklart på paypal at denne var på vei over dammen.

Dette er fra testing av en av kanalene.
https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/l3qniQjEWs349Ni
 

Borgis

Medlem
Ble medlem
14.09.2015
Innlegg
34
Antall liker
4
Jeg får ikke til å dele bildene direkte på siden, ihvertfall vet ikke jeg hvordan så dere får slite litt med dem slik som dette enda.

Strømforsyning og speaker protection.
Dette speaker protection kortet er v3 som selges fra diyaudio store. Dette funkerer håpløst som dc protection, men den har speaker delay on, som jeg bruker.
Trafoen har to ekstra utganger, 12v og 18v som gir meg strøm til slike småting.

https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/BW2N9CQ7FxUpSf6

Her er forsterkeren montert, skal se om jeg ikke finner bilde slik at en ser speaker protection kortet, det lille kortet er slowstart (også fra diyaudio)
En ser også preampen på bildet der med volumknappen
https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/I7ezrRHdeGuFDHs
 

Borgis

Medlem
Ble medlem
14.09.2015
Innlegg
34
Antall liker
4
har var den stabil og fin, den kom til rundt ett par og 40 grader på ribbene, og multimeteret klatret til ca 50mv over tp1 tp2 på ca 15 minutter
https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/JcK4FC4WRu379KT

Bunnplata i forsterkeren, hadde på denne tiden enda ikke noe slissespor eller hull til kjøling og det var vel denne kvelden... tror jeg at jeg lagde ferdig lokket på forsterkeren. Under prøving så greide jeg å rote varmesensoren mellom + polen på kortet til høyre og jord!!!!
Her gikk jo begge sikringene, men det som værre var at her sa det bare "HMF" også døde høytaleren.

Monterte på topp dekselet, og morningen etterpå noen timer etter at unga hadde stått opp og satt på barnetv så hørte jeg bare "HMF HMF HMF" fra den andre kanalen. panikkslagen løp jeg ned og fikk skrudd av forsterkeren, lukta jo godt svidd fra natta før men lukta av god og varm elektronikk satt god i konene ;D

https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/u7YydK8Yh5kUVjS

midt på bildet kan dere se en svart grop der det satt en metallspon e.l. fra lokket som hadde kortsluttet og tatt livet av en motstand.

https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/JiSi8H96Y8BMzn3

ny og gammel:
https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/bkuhmTNROXRbyu3

litt bytting av deler, så er lokket på
https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/04ohN4KvRc12gBI
https://cloud.midtbo.pw/index.php/s/aiOkMdAuWlJR99h
 

yngvejos

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.09.2010
Innlegg
1.950
Antall liker
1.314
Godt jobba. :) Du kan laste opp bildene her på forumet ved å trykke på bildeknappen når du skriver innlegg, så slipper man å trykke på linker. :)
 

Ine123

Hi-Fi freak
Ble medlem
20.09.2013
Innlegg
2.847
Antall liker
4.603
Sted
Halden
Hei Borgis :)

Ryddig og fint :). Stå på !

Mvh.

Johnny
 

yngvejos

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.09.2010
Innlegg
1.950
Antall liker
1.314
Pent arbeid. :) Hva er det du har montert på høyre side?
 

Borgis

Medlem
Ble medlem
14.09.2015
Innlegg
34
Antall liker
4
Høyresia har dac. Coax only. Bare det jeg bruker. Orginal kina dac derre. Den... ja den gikk på en smell når jeg brukte nullpunktet i den som referanse null til jlh forsterkeren jeg lagde en gang og brant av noen tråder på pcben. Bygde om strøminngangen på den og bruker ett kondis batteri fra no ebay greier og lyden ble formidabelt bedre! Så slik ble den værende. Legger ut bilder av det til helga.
 

Borgis

Medlem
Ble medlem
14.09.2015
Innlegg
34
Antall liker
4
Vel...
Det er den eneste stor runde knappen midt på kassa der. Dcb1 buffer og 21 steps attenuator. Knappen ble så tung at jeg satte inn lager på akslingen. Kulelager har vel alle slike... ;)

Jeg bestemte meg tudlig for at lys knapper og tull skal holdes på minimum. Av og på knapper bak på alle boksene. Men det er skjøtefjølas knapp på gulvet som brukes ;)
 

Borgis

Medlem
Ble medlem
14.09.2015
Innlegg
34
Antall liker
4
Driver å jobber med fjernkontroll, det meste har jeg vel tilgjengelig. Mangler bare tid til alt samma. Jeg gikk mye frem og tilbake men har bestemt meg for å lage fjernkontrollen selv også. To knapper. Vol opp og vol ned. Thats it. Vurderte mute og recall som snurrer på hjulet istedet for å mute på releet. Men det er faktisk noe vi aldri bruker så det blir ikke noe av.
 

Borgis

Medlem
Ble medlem
14.09.2015
Innlegg
34
Antall liker
4
image.jpg
Bilde av dac og strømforsyninga. Dette er en virkelig billig ebay greie, men som sagt, den fikk endel strøm gjennom seg og endel baner i pcb forsvant, så måtte trekke opp noen tråder, samt flytta ut strømforsyninga (den tror jeg er til en slik jlh headphone amp ebay greie det også). Lyden ble markant bedre, og jeg har ikke kommet over en dac med bare coax enda så den får holde ut litt til.
 

Borgis

Medlem
Ble medlem
14.09.2015
Innlegg
34
Antall liker
4
Da er kassa ferdig.
det er deler til protection kort og line in selector er på vei mens kortene ligger her å godgjør seg
image.jpg
 
Topp Bunn