Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi Freak KrazyIvan#'s Avatar
    Ble medlem
    Dec 2013
    Sted
    porsgrunn
    Innlegg
    1,225
    Tagget i
    0 Innlegg

    Unison Research unico secendo ingen lyd bare skurring/forvrengning ?

    hei
    jeg har en unison research unico secendo hybrid rørforsterker jeg ikke skjønner meg helt på, har generelt veldig lite peil på rør ,

    det som er greia er at jeg først la merke til at den har hatt en veldig spessiel kontroll / eller manglende kontroll på elementene der den har hatt en rar

    pulsering på elementene der elementene noen ganger så og si står stille for så å jobbe på både innpust og utpust samtidig mens de nesten står stille noen ganger har de også nesten gått så dypt at elementene er på vei til å vrenge seg , lyden ellers har det ikke vært noe å si på bortsett fra at jeg har lagt merke til denne type pulsering av elementene ,
    dette er det første problemet .

    det andre var en dag etter jeg hadde fått forsterkeren i retur fra en useriøs kjøper, jeg spillte på forterkern i ca 1 time eller 2 uten problemer lyden var som den skulle bortsett fra denne pulseringa jeg tidligere hadde lagt merke til ,

    og så satte jeg volumet helt på tomgang og reiste til byen en tur i ca 2-3 timer kom hjem og når jeg da skulle skru volumet litt opp for å høre på musikk igjen så bare skurret det med unntak av at det kommer litt smålyder innimellom men for det meste skurring /forvrengninger når jeg skrur opp volum,
    lurte kanskje på om det var røra som sang på siste verset at disse kanskje rota det til i forforsterker delen , men har nå byttet til nye rør men fortsatt samme unotene
    lurer på om det er noen som har vært borti noe lignende eller som kan ane hva det er som er galt, beklager rotete formulering men håper noen der ute skjønner hva jeg vil frem til .

    mvh
    ivan
    Luxman C-08,, - Luxman M-08
    Set Dac kit -Esoteric P2S Transport
    Onkyo -Scepter 2002

    Accesories :
    kabler

  2. #2
    Hifi Freak KrazyIvan#'s Avatar
    Ble medlem
    Dec 2013
    Sted
    porsgrunn
    Innlegg
    1,225
    Tagget i
    0 Innlegg
    trur jeg fant ut greia , virker som at feilen skylder noe så uskyldig som en gåen sikkring får sjå i morra
    Luxman C-08,, - Luxman M-08
    Set Dac kit -Esoteric P2S Transport
    Onkyo -Scepter 2002

    Accesories :
    kabler

  3. #3
    Medlem
    Ble medlem
    May 2012
    Innlegg
    38
    Tagget i
    0 Innlegg
    Hei.
    Det du nevner om manglende kontroll på elementene skjedde med min Secondo også. Det viste seg å være en periodisk kortslutning i Trafoen som ble skiftet. Reparasjonen ble utført av On-Off service i Randaberg, og forsterkeren har fungert perfekt siden. Jeg ble fortalt at denne feilen kunne ha ødelagt elementene da den sendte ut ukontrollert strøm til elementene, så du bør være forsiktig med videre feilsøking.......
    Lykke til.

  4. #4
    Hifi Freak KrazyIvan#'s Avatar
    Ble medlem
    Dec 2013
    Sted
    porsgrunn
    Innlegg
    1,225
    Tagget i
    0 Innlegg
    hei og takker for svar da skal jeg få sjekket dette nermere jeg hadde en baktanke om at det også kunne skyldes noe feil med strømleveransen til forsterker
    mvh ivan
    Luxman C-08,, - Luxman M-08
    Set Dac kit -Esoteric P2S Transport
    Onkyo -Scepter 2002

    Accesories :
    kabler

  5. #5
    Æresmedlem Evo III's Avatar
    Ble medlem
    Dec 2009
    Sted
    Follo
    Innlegg
    14,434
    Tagget i
    10 Innlegg
    Album
    1
    Torget
    2
    Hadde nesten samme problemet med unison forforsterker,jeg sjekket over loddinger og kondensatorer å fant flere dårligere loddinger. Enkelt og gjøre noe med om du har en loddebolt

    O
    |Sonus Faber Amati Futura|Accuphase A-45|Accuphase C-2120 med DA 50 og AD 50|Accuphase DP-85|Acoustic Solid Wood Black|SME 309|Ortofon Cadenza Red|

  6. #6
    Hifi Freak KrazyIvan#'s Avatar
    Ble medlem
    Dec 2013
    Sted
    porsgrunn
    Innlegg
    1,225
    Tagget i
    0 Innlegg
    er nå en grunn til at den eneste tiltroen jeg har igjen når det gjelder elektronikk er det beste japsene lagde på midten av 90 tallet med unntak av nyere accu og lux da selvfølgelig for der er jo kvaliteten ivaretatt men nye greier generelt er jeg skeptisk til om dagen

    jeg har god loddebolt men ser ikke ut som feilen ligger i det , men jeg vet ikke , den spiller musikk nå men får en liten brum/utslag i elementene akk i det jeg slår av / på, så trur det kan være som dem over her sier med at det kan være en trafo feil
    spiller nå på jvc klasse a-en min som bare spiller og koser seg aldri no tull med japsene unisonen får ta seg en pause, virker som unison har slurvet litt på enkelte modeller , så virker som noen er svært heldige men også noen som er uheldige med dem, hørte om en annen og som kjente en som hadde samme problemet, men jeg har en kamerat med akk samme og den er helt fin ,
    ivan
    Luxman C-08,, - Luxman M-08
    Set Dac kit -Esoteric P2S Transport
    Onkyo -Scepter 2002

    Accesories :
    kabler

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed