Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Feb 2016
    Innlegg
    1
    Tagget i
    0 Innlegg

    Problem med Cerwin Vega CLSC-15S

    Har en Cerwin Vega CLSC-15S som ikke spiller helt som den skal. Fungerer men spiller utrolig lavt. Må skru opp volumet på nesten max for å få "normalt" volume. Når den er sånn går det ikke an å koble til høytalere til reciveren, da de antageligvis vill sprengt før subwooferen var på normalt nivå.

    Står følgende i manualen: Volume control is at maximum, yet sound is low - Both channels of L/R inputs are not being driven - Use an RCA “Y” adapter to drive both channels.

    Dette hjalp ikke. Noen som vet hva som kan være galt?

  2. #2
    Medlem
    Ble medlem
    May 2016
    Innlegg
    3
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra StorS Se Innlegg
    Har en Cerwin Vega CLSC-15S som ikke spiller helt som den skal. Fungerer men spiller utrolig lavt. Må skru opp volumet på nesten max for å få "normalt" volume. Når den er sånn går det ikke an å koble til høytalere til reciveren, da de antageligvis vill sprengt før subwooferen var på normalt nivå.

    Står følgende i manualen: Volume control is at maximum, yet sound is low - Both channels of L/R inputs are not being driven - Use an RCA “Y” adapter to drive both channels.

    Dette hjalp ikke. Noen som vet hva som kan være galt?

    Hej.

    Jag har precis samma fel som du har! Jag har skruvat isär den och försöker lokalisera var felet är men har inte lyckats hitta något elschema till den ännu.
    Borde inte vara ett helt ovanligt fel så man borde kunna hitta någon som har lagat det tidigare....

    Hur har det gått för dig?

  3. #3
    Medlem
    Ble medlem
    Feb 2018
    Innlegg
    3
    Tagget i
    0 Innlegg

    Har noen av dere funnet svar på dette

    Sitat Sitat fra joens Se Innlegg
    Sitat Sitat fra StorS Se Innlegg
    Har en Cerwin Vega CLSC-15S som ikke spiller helt som den skal. Fungerer men spiller utrolig lavt. Må skru opp volumet på nesten max for å få "normalt" volume. Når den er sånn går det ikke an å koble til høytalere til reciveren, da de antageligvis vill sprengt før subwooferen var på normalt nivå.

    Står følgende i manualen: Volume control is at maximum, yet sound is low - Both channels of L/R inputs are not being driven - Use an RCA “Y” adapter to drive both channels.

    Dette hjalp ikke. Noen som vet hva som kan være galt?

    Hej.

    Jag har precis samma fel som du har! Jag har skruvat isär den och försöker lokalisera var felet är men har inte lyckats hitta något elschema till den ännu.
    Borde inte vara ett helt ovanligt fel så man borde kunna hitta någon som har lagat det tidigare....

    Hur har det gått för dig?
    Har noen av dere funnet svar på dette.??

  4. #4
    Medlem
    Ble medlem
    May 2016
    Innlegg
    3
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra Stian. Se Innlegg
    Sitat Sitat fra joens Se Innlegg
    Sitat Sitat fra StorS Se Innlegg
    Har en Cerwin Vega CLSC-15S som ikke spiller helt som den skal. Fungerer men spiller utrolig lavt. Må skru opp volumet på nesten max for å få "normalt" volume. Når den er sånn går det ikke an å koble til høytalere til reciveren, da de antageligvis vill sprengt før subwooferen var på normalt nivå.

    Står følgende i manualen: Volume control is at maximum, yet sound is low - Both channels of L/R inputs are not being driven - Use an RCA “Y” adapter to drive both channels.

    Dette hjalp ikke. Noen som vet hva som kan være galt?

    Hej.

    Jag har precis samma fel som du har! Jag har skruvat isär den och försöker lokalisera var felet är men har inte lyckats hitta något elschema till den ännu.
    Borde inte vara ett helt ovanligt fel så man borde kunna hitta någon som har lagat det tidigare....

    Hur har det gått för dig?
    Har noen av dere funnet svar på dette.??
    Jag har inte kommit så mycket längre.
    Hittade någon krets som var kass, bytte den men det var fler saker som var kass.
    Den verkar gå in i protection av något slag och de flesta spänningar ser ok ut.

    Fick tag i elachemat till den och ska ge mig på att byta ett gäng transistorer men intr kommit så långt ännu.

  5. #5
    Medlem
    Ble medlem
    Feb 2018
    Innlegg
    3
    Tagget i
    0 Innlegg
    Wow. Tackar för svar. Har du möjlighet att skicka elchemat eller en link ?

  6. #6
    Medlem
    Ble medlem
    May 2016
    Innlegg
    3
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra Stian. Se Innlegg
    Wow. Tackar för svar. Har du möjlighet att skicka elchemat eller en link ?
    Dra över din mail så får du det där.

  7. #7
    Medlem
    Ble medlem
    Feb 2018
    Innlegg
    3
    Tagget i
    0 Innlegg
    Snyggt. Tack så mycket. Jag skicade den på PM

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed