HJELP? RÅD? DIY sub til John Blue JB3?

sjokolade7

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.05.2013
Innlegg
447
Antall liker
57
Sted
Hardanger
Torget vurderinger
1
Hei,

Jeg har ett par artige små John Blue JB3 som jeg bruker som oftest sammen med Heed Obelisk Si (med X2), og de er perfekte som pc-høyttalere. Men jeg savner mer bass av og til.


Jeg kom på tanken om at en DIY sub til disse kunne være ett perfekt første steg inn I DIY verdenen. Elementene i høyttalerene er så vidt jeg vet en 3" fulltone og de spiller fint de. Jeg lurer på hvilke basselementer dere kunne foreslått som kan passe sammen med disse fulltonene? Subben bør ha innebygd forsterker, sånn hypex kort kanskje? Sub-elementet trenger vel i grunnen ikke være større enn 6". Men den bør holde kvaliteten til John Blue tenker jeg.

Og så lurer jeg litt, hvordan kobler jeg sub til forsterkeren slik den er nå? Den har ikke subwoofer utgang. Kan jeg bruke en sånn minidsp? Til dette? Eller kanskje en Y kobling fra signalkilde?

Kasse/kabinett tenker jeg å designe selv, det er vel ikke SÅ viktig på en subwoofer? En trenger vel en minimum mengde liter osv. Men utover det kan den gjerne være større? Eller?
 

sjokolade7

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.05.2013
Innlegg
447
Antall liker
57
Sted
Hardanger
Torget vurderinger
1
Ok, jeg tror riktig spørsmål i denne tråden er, fordi det er ikke så mye å velge i mellom av elementer er det? Uansett, jeg lurer på gode kjøp av plateforsterkere til sub som har high Level input? DVs inngang for høyttalersignal?

Ellers lurer jeg på dette elementet? Seas H1208 L22RN4X/P (Produktdetaljer) [dynaBel AS]

De foreslår 35 liters kasse med bassrefleks.
 
Topp Bunn