Oppgradere Subwoofer Element

Jokkaren

Medlem
Ble medlem
22.04.2012
Innlegg
6
Antall liker
0
Sted
Hemnesberget
Hei!

Jeg kjøpte meg en brukt subwoofer som består av en US Carvor 12i. Elementet blir i "dårligste" laget, så jeg tenkte å se om jeg fant en side der de selger elementer som kanskje spiller litt mer villt. Har sett en del på Ljudia, men jeg har ikke så mye peiling så dvs subwoofer elementer. Amp'en bak på subwoofern her som forsåvidt skal byttes ut etter hvert den også er på lusne 150 Watt, og det blir vel i dårligste laget det også. Men pointe med å kjøpe nytt element er at det spiller penere, dypere og ikke minst bedre enn dette elementet som står i (ikke det at 150 Watt skal hjelpe noe voldsomt, men skal somsagt byttes ut etter hvert det også). Men er vel mulig å kjøpe et element der det ikke spiller "max" for så å oppgradere ampen etter hvert?

Isåfall så lurte jeg på om noen her inne har et tips på Nettsider der man kan bestille gode elementer til en nokså rimelig penge? Evt link til et bra element.


På forhånd, takk for alle svar! ;)
 
D

Desillusjonert

Gjest
Hmmm, dersom alt er i orden og du ikke gjør noe med effekten, tror du virkelig at det er så mye å hente på det? Et godt element koster en del og jeg ville heller lagt de pengene i en annen sub med mere krefter! Man kan alltids få et dårlig element til å spille OK på en god forsterker, sjelden andre veien rundt!

Ellers så finnes det mange som selger elementer:
Høyttaler elementer - Elektronikklageret
H?yttalerelementer - Prostage AS
Høyttaler Enheter - Kjøp din høyttaler billig her!
Høyttalerelementer - Ljudia - Multimedia Hemelektronik Karaoke PA anläggning DJ utrustning Ljus utrustning
http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=index&cPath=322_655
 
Sist redigert:
Topp Bunn