Støy på blåtanndongle fra dc/dc-omformer

sofferud

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.02.2004
Innlegg
233
Antall liker
81
Sted
Kjeller
Hei godtfolk,

Prøver meg på en "Long shot" hos elektronikk-ekspertene her.

Holder på å bygge en trådløs, bærbar høyttaler. Den består grovt sett av et tang band 3" element, en PAM chipamp, to 18650 laptopbatterier, en li-ion-USBlader, en USB blåtanndongle og en dc/dc omformer. Det meste av elektronikken er kjøpt på DX.com.

Oppsettet funker bra hvis BTdongle er koblet til feks en mobil-lader. Men når den er koblet til omformeren, som altså gjør om batteriets 3,7...4,2 V til stabilisert 5 V, så kommer det skurring og piping fra høyttaler. Problemet ser ikke ut til å være relatert til signalkabel, da støy kan bli borte når man trykker på pause, og så komme tilbake når man trykker på play.

Noen forslag? Er dc/dc-omformeren shait, er det det at den ikke gir 3,3 V i tillegg, er den dårlig filtrert? Skjerming? Spenningen er dønn stabil på 5.0 V.

Takknemlig for alle forslag,
Bilder følger!
 

sofferud

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.02.2004
Innlegg
233
Antall liker
81
Sted
Kjeller
Her kommer noen bilder. Kan lage en oppsummering til slutt, bare jeg får orden på problemet. Dette blir en prototype, og det skal være en gave, så jeg skulle gjerne hatt orden på det (raskt).

Kassen er enkelt limt i kryssfiner og trukket med semsket skinn og skai, sydd av undertegnede. Front og bakplate blir i oljet teak. Ellers Tang Band W3-879S og resten div billige greier fra deal extreme :p.

Dette er omformeren: http://www.dx.com/p/usb-dc-0-9-5v-to-dc-5v-voltage-step-up-boost-module-blue-288273#.U9DZq_l_vOE
 

Vedlegg

Sist redigert:
Topp Bunn