Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: MAGNET

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-interessert bles89's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Innlegg
  86
  Tagget i
  0 Innlegg

  MAGNET

  sjekk disse magnetene da

  her kan de som driver å lager diy element virkelig slå seg løs  EDIT: Scroll litt over halvveis på siden for å se de råeste
  Bring it on!

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  2,190
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: MAGNET

  Vurderte å bestille noen magneter herfra en gang, men da solgte de kun til USA. Skummet gjennom siden nå og fant ikke noe om det lenger.

  "We can only ship these magnets by ground UPS - they cannot be shipped via air as it will interfere with the aircraft's navigational equipment"

  Mulig det går an å få de frakta over sjøveien fa, så lenge båten ikke skal passere over Bermuda-triangelet.

 3. #3
  Hifi Freak Vidar Øierås's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Innlegg
  3,200
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Re: MAGNET

  Dette med luftfrakt gjelder også høyttalerelementer som ikke er magnetisk skjermet. Skulle ikke tro at det er noe problem å få disse magnetene tilsendt pr. sjø.

  Har selv en del neodymmagneter. De største er 5x5x75mm. De har gått sammen med en og annen finger i mellom. Man blir hudløs og det gjør veldig vondt. Ganske utrolig at det kan bli så sterke permanente magnetfelter. Likevel er dette bare en liten brøkdel av hva som er teoretisk oppnåelig i magnetstyrke. Tenke seg til en magnet der 100% av alle atomenes elektroner spinner i samme retning. Dette ville først og fremst (Sansynligvis) få materialet til å gå i oppløsning umiddelbart.
  Det er eksperimentert med 100tesla elektromagneter, og til og med 1000 tesla elektromagneter. Disse virker i et brøkdel av et sekund, da en eksplosiv ladning rettet inn mot kjernen må gå av i det strømmen tilføres spoletråden for å oppnå maksimal magnetisk feltstyrke.

  Man kan forresten med en relativt moderat elektromagnet få betydelig større feltstyrker enn det en neodymmagnet kan gi i et høyttalermagnetsystem.

  Mvh.

  Vidar
  Lyset går raskere enn lyden. Det er derfor de fleste mennesker virker opplyste inntil du hører de snakke....

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed