Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  1,512
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1

  Vil JBL 2226/2242 fungerere bra til OB?

  Som overskrift sier, vil JBL 2226 og/eller 2242 kunne fungere bra i open baffle? Tenker isåfall på 2-4 stk på hver side..

  Bruker idag JBL 2226 som bass/mellomtone 80-650hz og JBL 2242/2258 under 80 hz, ikke helt fornøyd med resultat og sliter med vanskelig (og for lite) rom så har lyst å prøve noe annet og tenker kanskje OB kan være noe pga romutfordringene.

  Er helt uten erfaring med OB så derfor ber om litt råd før jeg begir meg utpå det, er elementa i utgangspunktet uegnet til slikt bruk er det heller ingen vits å prøve. Vil det fungere greit både med bass og sub i OB eller vil det lage problem?

 2. #2
  Overivrig entusiast FredrikC's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2009
  Innlegg
  839
  Tagget i
  0 Innlegg
  Lag en mock-up da vel? Noen mdf plater med hull vil gi deg svar på om det hjelper noe i ditt rom, og om driverne vil ha nok kapasitet til å tåle den mengden EQ du trenger for ønsket frekvensgang og spl. Det er jo ikke typiske ob drivere, men aktiv deling og mye membranareal gir helt andre forutssetninger en små passive dipoler.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed