Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Helt fersk
  Ble medlem
  Jan 2014
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  DIY Bluetooth/Air høyttaler - Hvor begynner jeg?

  Hei!

  Er helt fersk her inne, men om jeg skal få svar på mine spørsmål skjønner jeg at dette kan være stedet.. Jeg leker meg litt med tanken på å bygge en bluetooth eller Air høyttaler, har ikke helt bestemt meg for hva jeg går for, ikke helt avgjort om jeg vil ha mulighet for docking heller. Tanken er å bygge en relativt slank, liggende høyttaler som kan bli et lite "møbel" på skjenken i stua samtidig som den kan levere litt god lyd med litt mer fylde og "punch" enn docking høyttaleren vi har pr. idag ( en Philips Fidelio 7550 ). Selvom målet er å få en litt mer vellydende høyttaler å streame musikken fra bl.a Iphone`n til, er poenget mest av alt bare å bygge noe selv.

  Jeg har bl.a noen gamle Focal Utopia 4" mellomtoner støvende fra gamle tider med bilstereobygging som jeg vurderer å bruke ( iom jeg allerede har de, og de ikke brukes til noe annet uansett ). Spørsmålet er bare om det er like greit å kjøpe noen gode fulltoner isteden, eller om jeg kan bruke mellomtonene og bruke et lite basselement i tillegg.

  Alternativt bruke denne forsterkeren Hifimediy DDX320v2.2 2.1 Digital Amplifier , koble til to fulltoner og bruke et lite basselement for å få enda mer fylde i det, f.eks denne Tang Band W3-1876S 3" Mini Subwoofer | 264-909


  Er det noen som har gjort noe lignende før og har noen tips å komme med?

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Apr 2003
  Innlegg
  970
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hva med en eller annen Boominator-versjon? Masse info på Google

  Navn:   teaser_projectpagina_totaal.jpg
Visninger: 260
Størrelse: 170.9 Kb
  Nichts alles was zählt, kann gezählt werden, und nichts alles was gezählt werden kann, zählt.
  Albert Einstein

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed