DIY Bluetooth/Air høyttaler - Hvor begynner jeg?

kåerr_S

Fersking
Ble medlem
26.01.2014
Innlegg
1
Antall liker
0
Hei!

Er helt fersk her inne, men om jeg skal få svar på mine spørsmål skjønner jeg at dette kan være stedet.. Jeg leker meg litt med tanken på å bygge en bluetooth eller Air høyttaler, har ikke helt bestemt meg for hva jeg går for, ikke helt avgjort om jeg vil ha mulighet for docking heller. Tanken er å bygge en relativt slank, liggende høyttaler som kan bli et lite "møbel" på skjenken i stua samtidig som den kan levere litt god lyd med litt mer fylde og "punch" enn docking høyttaleren vi har pr. idag ( en Philips Fidelio 7550 ). Selvom målet er å få en litt mer vellydende høyttaler å streame musikken fra bl.a Iphone`n til, er poenget mest av alt bare å bygge noe selv.

Jeg har bl.a noen gamle Focal Utopia 4" mellomtoner støvende fra gamle tider med bilstereobygging som jeg vurderer å bruke ( iom jeg allerede har de, og de ikke brukes til noe annet uansett ). Spørsmålet er bare om det er like greit å kjøpe noen gode fulltoner isteden, eller om jeg kan bruke mellomtonene og bruke et lite basselement i tillegg.

Alternativt bruke denne forsterkeren Hifimediy DDX320v2.2 2.1 Digital Amplifier , koble til to fulltoner og bruke et lite basselement for å få enda mer fylde i det, f.eks denne Tang Band W3-1876S 3" Mini Subwoofer | 264-909


Er det noen som har gjort noe lignende før og har noen tips å komme med?
 

ePi

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2003
Innlegg
1.467
Antall liker
985
Hva med en eller annen Boominator-versjon? Masse info på Google :)

teaser_projectpagina_totaal.jpg
 
Topp Bunn