Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Tommyna's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2010
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  171
  Tagget i
  0 Innlegg

  Lav lyd fra høyre kanal på Bel Canto C5i

  Jeg har en Bel Canto C5i integrert forsterker som plutselig har begynt å gi veldig lavt, litt skurrende signal ut på høyre kanal. Nesten ikke lyd. Jeg har forsøkt å skifte om kablene mellom høyre og venstre kanal/høyttaler bak på forsterkeren og det blir likedan uansett hvilken høyttaler som tilkobles høyre kanals utganger. Dermed er vel kabel, plugger og høyttaler utelukket. Jeg kan ikke finne at det er noen balansejustering på forsterkeren, så lurer da på om det er noe jeg kan ha kommet borti på fjernkontrollen som kunne ha medført dette. Jeg kan ikke se at jeg har gjort det, selv om det er endel knapper på fjernkontrollen som ikke gjelder min forsterker da det sikkert er samme dingsen de leverer til ulike produkter. Noen tips? Eller kan det virke som at et eller annet inne i forsterkeren har takket for seg? Forsterkeren er jo bare knappe halvåret gammel, så jeg synes vel strengt tatt det er litt tidlig om nå takker for seg allerede men...

 2. #2
  Hifi-entusiast Tommyna's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2010
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  171
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det ordnet seg når jeg løftet den forsiktig opp og ristet litt forsiktig på den…så tydeligvis noe dårlig kontakt inni den. Dårlig lodding kanskje? Jaja, den skal jo stå i ro…får se hvor lenge det varer da. Var jo nede i butikken med den kort tid etter kjøp og pga at noe hadde løsnet og lå og skranglet på innsiden. Virker ikke som byggekvaliteten innvendig er veldig mye å skrive hjem om til tross for kraftig kabinett og at det tross alt er snakk om en forsterker til nesten 20 laken…jaja, ting kan vel skje med det meste…:-)

 3. #3
  Hifi Freak Final's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2013
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,026
  Tagget i
  7 Innlegg
  Album
  1
  Sånn kan du ikke ha det. Reklamer asap!
  Final

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed