Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    6
    Tagget i
    0 Innlegg

    Problemer med Hegel P4A

    Hei.

    Jeg har en Hegel P4a som tuller litt med meg. Det arter seg slik at når jeg kobler den opp begynner høyttalerelementene og bevege seg på egenhånd og det så kraftig at jeg slår av hele greia så fort som mulig.
    Feilen må ligge i Hegel-pre`n for de andre komponentene fungerer helt fint.

    Videre er det sånn at når jeg vrir på inngangsvelgeren knepper det i den to ganger, et dobbeltknepp liksom. Det er vanlig at det knepper en gang (mener jeg og huske). Videre går den også litt av seg selv, at den noen ganger spretter tilbake et hakk eller et ekstra hakk fram, event. ikke flytter på seg med en gang når jeg vrir på inngangsvelgeren.

    Er der noen her som har peiling på hva det kan skyldes og hvor jeg eventuelt kan henvende meg for å få dette fikset? Selv om jeg er teknisk analfabet blir jeg sikkert ikke dummere om noen kan hjelp meg med råd, eventuelt om hvor jeg kan få den fikset.
    Garantitiden er nok forlengst passert.


    Vil være takknemlig for svar.

    Mvh Terje

  2. #2
    Hifi Freak RojohII's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2011
    Sted
    Karmøy - Rogaland
    Innlegg
    2,836
    Tagget i
    1 Innlegg
    Tror jeg ville sendt apparatet inn til service. Det er
    Dalens elektronikkservice as | www.dalens.no

    som har service for Hegel.
    Yamaha CD-S1000 > Lavry DA-11 > EAR Yoshino 861 > Buchardt S400

  3. #3
    Medlem
    Ble medlem
    Dec 2007
    Innlegg
    6
    Tagget i
    0 Innlegg
    Ok. Takk

  4. #4
    Hifi Freak RojohII's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2011
    Sted
    Karmøy - Rogaland
    Innlegg
    2,836
    Tagget i
    1 Innlegg
    Bare hyggelig. Hegel preen er nok såpass god, at en runde hos autorisert reperatør nok er verdt utlegget. Jeg tror man skal være ganske så elektronikkyndig for å fikse problemet du beskriver. Lykke til
    Yamaha CD-S1000 > Lavry DA-11 > EAR Yoshino 861 > Buchardt S400

  5. #5
    Helt fersk
    Ble medlem
    Jun 2013
    Sted
    Lillehammer
    Innlegg
    9
    Tagget i
    0 Innlegg
    Hoi!

    Kan være verdt å sjekke at signalkabling er ok, at det ikke er noe brudd på signaljord som fører til flytende referanse og potensielt mega brum som kan skremme noen og enhver med høy lyd i høyttalerene... Ellers er vel fort service tingen...
    Lykke til!

    T

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed