Problemer med Hegel P4A

megog

Medlem
Ble medlem
11.12.2007
Innlegg
6
Antall liker
0
Hei.

Jeg har en Hegel P4a som tuller litt med meg. Det arter seg slik at når jeg kobler den opp begynner høyttalerelementene og bevege seg på egenhånd og det så kraftig at jeg slår av hele greia så fort som mulig.
Feilen må ligge i Hegel-pre`n for de andre komponentene fungerer helt fint.

Videre er det sånn at når jeg vrir på inngangsvelgeren knepper det i den to ganger, et dobbeltknepp liksom. Det er vanlig at det knepper en gang (mener jeg og huske). Videre går den også litt av seg selv, at den noen ganger spretter tilbake et hakk eller et ekstra hakk fram, event. ikke flytter på seg med en gang når jeg vrir på inngangsvelgeren.

Er der noen her som har peiling på hva det kan skyldes og hvor jeg eventuelt kan henvende meg for å få dette fikset? Selv om jeg er teknisk analfabet blir jeg sikkert ikke dummere om noen kan hjelp meg med råd, eventuelt om hvor jeg kan få den fikset.
Garantitiden er nok forlengst passert.


Vil være takknemlig for svar.

Mvh Terje
 

RojohII

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.02.2011
Innlegg
4.422
Antall liker
1.850
Sted
Karmøy - Rogaland
Bare hyggelig. Hegel preen er nok såpass god, at en runde hos autorisert reperatør nok er verdt utlegget. Jeg tror man skal være ganske så elektronikkyndig for å fikse problemet du beskriver. Lykke til :)
 

TBM

Medlem
Ble medlem
02.06.2013
Innlegg
11
Antall liker
4
Sted
Sørlandet
Hoi!

Kan være verdt å sjekke at signalkabling er ok, at det ikke er noe brudd på signaljord som fører til flytende referanse og potensielt mega brum som kan skremme noen og enhver med høy lyd i høyttalerene... Ellers er vel fort service tingen...
Lykke til!

T
 
Topp Bunn