Hva slags lim ?

pow

Medlem
Ble medlem
01.12.2002
Innlegg
23
Antall liker
0
Hei!

Skal skifte oppheng på et par h.elementer ( 4" mellomtone ) og har fått tak i opphengspakningene, men vet ikke hva slags lim jeg må bruke eller hvor man får kjøpt dette.

Noen som vet?

-POW
 
E

espenj2005

Gjest
Hei Pow,
skiftet nylig opphenget på et par 15" med deler fra Australia. Limet som fulgte med i pakken minner mistenkelig om vanlig trelim.
Mvh
 

Erland

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2003
Innlegg
3.238
Antall liker
6
Om jeg skal tillate meg å komme med et tips, så vil jeg anbefale deg å ringe å spørre noen som driver med slike reparasjoner.  Kanskje de kan sende deg en tube av stoffet de bruker?

Om jeg skal komme med en ukvalifisert gjetning ut fra materialet som skal sammenføyes, så tror jeg det må bli Tech7.  Reklamen sider "likmer alt-tetter alt-fuger alt".  Og det gjør det pokker-meg også!  I tillegg til å lime med veldig godt hold, er det også fleksibelt slik at det ikk sprekker over tid.
 

coolbiz

Hi-Fi freak
Ble medlem
31.03.2006
Innlegg
9.205
Antall liker
4.818
Sted
Sydvestlandet
Torget vurderinger
2
Limet som fulgte med en "re-edging kit" (for skum-surrounds) som jeg kjøpte en gang, var merket "rubber cement". Jeg somlet så lenge med å gjøre skiftet at limet størknet i flaska, så jeg benyttet istedet Pritt hobbylim istedet og det funker utmerket.

Et tips er å bruke lim som størkner langsomt nok til at du rekker å sentrere membran og talespole ordentlig.
 
Topp Bunn