Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Revol2k
  Guest

  Diy Passiv sub x2

  Halloo
  Jeg er snart en lykkelig eier av en ny effektforsterker, trenger da ikke effekten fra min integrerte xtz class 100D. Derfor skal jeg nå lage 2 passive subber som kan drives av denne.

  Trenger derfor forslag til element osv av dere! Har nemlig aldri bygget noe slikt før, og vet heller ikke hvilke elementer denne forsterkeren klarer drive. Burde kanskje være ganske lettdrevne. Tenkte da først og fremst på 10"\12" elementer.
  Kanskje et Peerless xls?

  Skal først og fremst brukes til musikk, så den aller dypeste bassen er det ikke så viktig med, vil heller ha noe som spiller presist og har en kontant bass. Ikke noe som "henger etter" og har brumlebass. Vil også helst ha en rektangelformet sub, kan også være høy, men helst ikke så bred. Slik som dynabel Brontes kanskje...

  Mvh Vegard

  Edit: Om jeg trenger noe ekstra til subbene, for å få justert dem osv, så kom med forslag. Vet rett og slett ikke hva jeg trenger.

 2. #2
  Hifi Freak el_mariachi's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  5,602
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Diy Passiv sub x2

  Se her:HFS Sub
  Former hellraiser & messageboard pyromaniac.............................

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed