Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Sep 2003
  Innlegg
  33
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bilbass elementer

  Hei,
  Jeg er i gang med å bygge meg et par sub woofere, og har i den forbindelse surfet høyt og lavt etter gode konstruksjoner og prinsipper. Til alle dere her på forumet som kan mye mer enn meg om høyttalerelementer har jeg et spørsmål som kanskje også har generel interesse. Hva er grunnen til at de mange store og kraftige elementene utviklet for bruk i bil bass ikke med hell også kan brukes i hjemmeanlegg sammenheng? De synes å ha kraftige magneter så det holder, lang slaglengde, og parametre som gjør dem egnet i relativt små lukkede kasser? Er det linearitet som er problemet eller er det image?
  No trees were killed in the sending of this message. However a large number of<br />electrons were terribly inconvenienced.

 2. #2
  theStig
  Guest

  Re: Bilbass elementer

  Mange bilbasselementer er laget for å gi dyp bass i små kasser. Ulempen er at følsomheten på de ofte havner langt ned under 80 dB....

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed