Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak pellesmil's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Sted
  Skedsmokorset
  Innlegg
  1,668
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  3

  Sony CDP-X5000 modding eller er det bedre å kjøpe nytt?

  Hei
  heg er lykkelig eier av en Sony CDP-X5000 i tillegg til å fremstå som en lykke for øyet så låter den ganske bra.

  Jeg kjøpte den brukt en gang på slutten av 90 tallet den gang oppgradert med LC audio klokke og noe "Lars Claussen modifisert" utgangsdel (tror det forsvant noen kondiser i utgangen)
  jeg har dessuten moddet digitalutgangen (75ohms ubalansert) ved å fjerne endel unødvendig kabling på utgangen og byttet til BNC, kablene går nå rett fra printet til BNC pluggen ,dette ga et tydelig løft i lyden , mere ro mere luft mindre digitallyd.

  Uansett jeg liker (les elsker) min kjære toploader den spiller bra selv om jeg kansje burde se om verden har gått videre, dvs om den nye verdenen kan tilby Bøffelen min noe grønnere gress.


  Ser av diverse Google søk at det er mye som har blitt gjort med disse, det enkleste er vel å bestill en STB-A5000 som skal erstatte det orginale loddet, usikker på leverandør og pris , mulig jeg kan lage det selv, ellers er det noe begrenset med informasjon min evne til å lese japansk er noe begrenset.

  en annen ting som er ganske basic er strømforsyning, ser at noen har flyttet ut hele AC biten, jeg skal ivertfall bytte ut likeretterne og tune de med bedre glatting,

  Så hva mener folket, er det noe vis i å fortsette ? jeg kan godt spandere både tid og penger på prosjektet (om det er drivbart)

  Om verden har tatt kvantesteg så si gjerne ifra og om det fins drivverk i dag som er overkommelig (dvs +/- 5K) enten brukt eller nytt som jeg heller bør satse på.


  Takk

  Per
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  
  Ps Skrivefeil kan forekomme

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed