Fest i hjelmen

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • .tore.

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    30.06.2007
    Innlegg
    276
    Antall liker
    3
    Foranledning 1: Etter at hodetelefonparken har vokst og blitt forsterket med et par Ultrasone geiteskinnsørevarmere, så har Gradoene blitt liggende og vansmekte alt for lenge. Ikke en gang ungene gidder å bruke de. Til tross for en litt slank bunn har jeg alltid vært glad i de. Særdeles åpne og luftige og lite lyttetretthet.

    Foranledning 2: I dag ble endelig den gamle 100kg tunge pro-tec skihjelmen bosset og erstattet med en fjærlett high-tech hjelm med justerbart ventilasjonsanlegg. Da jeg kom hjem så jeg at den faktisk var utstyrt med lytterom også. At ikke alle hjelmer alltid har hatt dette er egentlig like merkelig som at mennesker har stabbet rundt i millioner av år før de klarte å finne opp hjulet, doh!

    Foranledning 1 og 2 blir så slått sammen.

    Først avliving og gutting med kniv


    Så en runde med denne for å smalne inn de unødvendig store plastkoppene






    Så var de bare å putte de i lommene sine, lukke borrelåsen og sette på to strips. Om noen reagerer på ledningen, så har jeg tidligere byttet ut den grusomme vannslangen av en ledning med noe handsfree-leftovers jeg fant i en skuff. Låter helt konge ;D





    Jeg har aldri hørt så god lyd i en hjelm før. Faktisk har jeg aldri hørt lyd i en hjelm før. Fra nå av kommer jeg bare til å være måtelig interessert i å ha med meg noen å konversere med i skibakken. Nå blir det pudderdisco egotripp.

    Det interessante er at frekvenskurven endret seg i det nye lytterommet. De nye omgivelsene resulterte i mer bass og flatere kurve. Helt utrolig.

    Her kan du så vidt skimte discoen i øreklaffen
     

    Vedlegg

    .tore.

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    30.06.2007
    Innlegg
    276
    Antall liker
    3
    Har lyttet litt mer nå. Pga øreklaffens utforming er hodetelefonen i praksis blitt semi-lukket. Det forklarer endringen i frekvensgang. Det går nok litt på bekostning av åpenhet, men ikke mye. De låter alt i alt bedre enn før.

    Kona er på julebord, og jeg sitter hjemme med hjelm på og drikker øl.
     

    bambadoo

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    11.10.2002
    Innlegg
    22.135
    Antall liker
    10.606
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    16
    Kjører MC og liker å høre på ting under hjelmen. Valgte en litt annen løsning. Interessant prosjekt dette :)
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn