Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem yoli's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  Noen som kan reparere min forsterker og cd spiller

  Er det noen som kan tenke seg å se litt på en forsterker og cd spill som jeg har, og som ikke fungerer.

  Forsterkeren er en Optimal Audio SA 20 som røk plutselig. Det sa puff, lyden forsvant og det begynte å komme ut røyk fra den. Har prata med noen som mener det kanskje kan være no utgangsgreier??

  Cd spilleren er en Sony XA5ES som er montert xo clock original. Det fungerte med xo clock da jeg monterte det provisorisk, men etter at jeg gjorde en skikkelig installasjon av greiene begynte den plutselig å fjuske. CD drevet greier ikke å lese cder og den ejekter uten videre , spinner i ujamn fart etc. Kan ikke helt forstå hvorfor dette skjedde, men men, klok av skade.

  Noen hobbe elektrikere her som kan tenke seg å feilsøke disse produktene. Selvsagt snakk om god betaling, men det blir mest trolig ikke i 600kr/timers klassen, så sant du ikke er veldig effektiv. Ønsker egentlig i utgangspunktet kontakt med noen som har lyst og motivasjon til å ta på seg dette.
  Det er og selvsagt en forutsetning at vedkommende har innsikt og erfaring med slikt, skal man ha sjanse til å få orden på det.

  Ta kontakt viss du føler dette er noe du kan tenke deg, så avtaler vi videre. Viss du vet om noen andre som kan hjelpe så hadde jeg satt pris på tips om det og.

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  18,341
  Tagget i
  6 Innlegg

  Re: Noen som kan reparere min forsterker og cd spi

  Optimal Acoustics fikser Roar Malmin. Om han har tid er en annen ting. Kontakt informasjon til han finner du om du søker her på forumet.
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Feb 2005
  Sted
  Kr.sand
  Innlegg
  351
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Noen som kan reparere min forsterker og cd spi

  Skaffer du skjematikk til disse er jobben straks mye enklere, uten det er det stort sett som å være i skogen uten kart og kompass når en har gått seg vil...

  Det er alikavel alltid noen vitale deler, en kan sjekke for å få løst problemet, men det tar deg bare et stykke på vei..

  Det er få ganger en kan få reparert seriøse feil uten skjematikk..

  Jeg er utdannet servicelektroniker, jobber tildageligdags med medisinsk eletronikk og jeg ville tatt på meg jobben uten skjematikk...

  Noen tips som kan hjelpe:

  finn ut om forsterker er helt død?

  "lyddød" på begge kanaler, eller bare den ene?! Er den ene kanalen i orden, så skaper det en stor fordel hvis en skal feilsøke uten skjematikk..

  Når det gjelder CD spilleren, så er det du selv som har gjort denne modifiseringen?!, og da er det som å trøkke i salaten..

  Verdens vanskligste oppgave er å prøve å reparere eller feilsøke på noe som andre har prøvd å modifisere, elller reparere før deg..

  Mitt råd er å få det levert inn til et autorisert verksted, men de vil kanskje ikke ta i mot din CD spiller pga modifiseringen..

  For all del, ikke la flere personer prøve å reparere disse apparatene, hold deg til en og samme person!!

  Jeg vil ikke påta meg oppgaven, men du er velkommen til å sende meg PM hvis du lurer på noe!!

  Mvh Øystein.
  Alle lydteknologier som formidler følelser er korrekte......

 4. #4
  Medlem yoli's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Noen som kan reparere min forsterker og cd spi

  Da har jeg fikset avtale med Roar Malmin om Optimal Audio. Men cd spilleren trenger litt hjelp..

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed