Rep. av headset til Sony xperia x10 mini.

Delle

Hi-Fi freak
Ble medlem
09.03.2007
Innlegg
1.496
Antall liker
267
Etter nokså nøyaktig et års bruk svikta lyden i venstre kanal; først periodiske utfall, stabilt dødt etter 2-3 dager.. :mad:

Pris på nytt sett hos den lokale Expert-butikken er Kr 449,-. Såvidt under halvparten av det jeg betalte for komplett pakke i fjor på denne tida. Nok til å vekke den gjerrige delen av meg..

De periodiske utfallene i lyd gjorde meg istand til å lokalisere feilen til der hvor kabelen delte seg mellom H og V side, ca 20cm overfor volumkontrollen.

Frem med avbiteren, klippet kablene noen cm fra skjøten og tredte på noen cm krympestrømpe på den tampen som kom fra volumkontrollen.

Disse lederne er lakkisolerte og krever godt med varme for å få tinnet til å "bite" seg fast, men det går fint etter først å ha surret de godt sammen. En liten tapebit for å isolere signallederne må til før krympestrømpa forsegler det hele.

Så gjenstår det å se hvor lenge det varer; før eller senere svikter det vel annetsteds, men akkurat nå er jeg så godt fornøyd med kveldens innsats at dette postes selv uten et eneste bilde. Faktisk har jeg brukt lengre tid på å skrive dette enn jeg gjorde på reparasjonen.

Tilbake til Spotify og Stein Torleif Bjella: Visepsykiatri. Lenge leve galskapen 8)

Mvh
 
Topp Bunn