Audio Note CDT-Two har sluttet å lese cd-plater

V

vikeby

Gjest
Jeg har et AN CDT-Two drivverk som ikke leser cd'er mer.

Og det måtte jo skje nå til ferien....Hrmfff....Grrrrrr....

"No disk" er alt som kommer opp i displayet på spilleren. Det er et Philips CD-Pro2 drev som sitter i. Kretskortet som sitter montert under på dette drevet er fullt av Black Gate lytter. Dette er moddet "på fabrikk" av AN i England. Jeg synes jo det er synd å bare måtte kaste dette kretskortet.

I tillegg så har AN valgt å ikke ta det digitale signalet fra noen av kontaktene på kretskortet. Kabelen til det digitale signalet er loddet direkte i kretskortet. Ikke videre servicevennlig, men sikkert smart lydmessig....

Så, mitt spørsmål er: Er det noen her inne som vet om det er mulig å flytte dette kretskortet over på et nytt CD-Pro2LF drev. Mitt gamle drev er merket VAU1254/31 mens et nytt drev har identisk merking med bokstavene LF (Lead Free) til slutt.

Jeg har også forsøkt å finne et diagram til dette kretskortet men den aktuelle siden ser ut til å være fjernet. (WEB'en til DAISy.com som er distributør for Philips har link til et datablad på CD-Pro2LF, men som sagt den aktuelle siden er ikke der) Noen som kanskje har dette diagrammet??

Jeg har også sjekket litt rundt for å se om noen selger laseren i "løs vekt", men kan ikke finne noen. Det var et firma i Danmark som hadde, men det står utgått på web'en deres i dag.

Jeg hadde håpet at det kunne være mulig å få til noe her uten å måtte sende drivverket til England.

Takknemlig for svar.

mvh
Tore
 

Anonym

Æresmedlem
Ble medlem
08.08.2008
Innlegg
11.403
Antall liker
1.137
Torget vurderinger
4
Sikkert et dumt spørsmål men har du prøvd å rense laseren?
 

ansepe74

Overivrig entusiast
Ble medlem
13.01.2007
Innlegg
1.005
Antall liker
31
Sted
Bodø
Kan jo sjekke med upgrade audio?
De tar jo service på Audio Note?
 
Topp Bunn