Moding av Harmony Design Pre9

Goffy

Hi-Fi interessert
Ble medlem
30.06.2003
Innlegg
51
Antall liker
19
Sted
Vestlandet
Etter noen år som aktiv gjest på forumet sitter jeg igjen med et inntrykk av at det er mange flinke folk med en del erfaring bland brukerne.

Har lekt litt med tanken på å modde min forforsterker, en Harmony Design Pre9 som jeg har eid noen år. Den er oppbygget rundt noen rimelige OPAer, bl.a. er det brukt NE5532. Søkte på et annet hifi-forum der de anbefaler å bytte ut denne med THS4032. Vurderer å bruke OPA627 i resten av fortrinnet (4stk). Kanskje også bytte ut kondensatorene med Black Gate, eller av annen god kvalitet.

Så til spørsmålene; er det noen blant brukerne som har noen erfaringer med slik modifisering? Er det andre gode OPAer som anbefalles? Hvem selger THS4032 i Norge, eller på gode nettbutikker (utenlandske)? Andre synspunkter mottas gjerne.

Geir
 

Goffy

Hi-Fi interessert
Ble medlem
30.06.2003
Innlegg
51
Antall liker
19
Sted
Vestlandet
Vel...., det ble ikke den helt store responsen på dette innlegget, men jeg søkte litt på nettet og fant en del spennende lesning om opaer.

For interesserte kan en lese litt på denne siden: http://tangentsoft.net/audio/opamps.html

Jeg endte til slutt opp med OPA 627 (single) og AD 8620 (dual) og kan ikke si annet enn for en opplevelse. Det er ingen tvil om at forforsterkeren blir stående! Og nå må dere ikke tro at Pre 9 var noen dårlig fortrinn fra før.

Bestilte i samme slengen kondensatorer fra Black Gate, men de har jeg ikke fått satt inn enda.

Så til alle som er "smittet" at byttetrang kan dette kanskje være en rimeligere løsning...
 
Topp Bunn