Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem Goffy's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2003
  Innlegg
  36
  Tagget i
  0 Innlegg

  Moding av Harmony Design Pre9

  Etter noen år som aktiv gjest på forumet sitter jeg igjen med et inntrykk av at det er mange flinke folk med en del erfaring bland brukerne.

  Har lekt litt med tanken på å modde min forforsterker, en Harmony Design Pre9 som jeg har eid noen år. Den er oppbygget rundt noen rimelige OPAer, bl.a. er det brukt NE5532. Søkte på et annet hifi-forum der de anbefaler å bytte ut denne med THS4032. Vurderer å bruke OPA627 i resten av fortrinnet (4stk). Kanskje også bytte ut kondensatorene med Black Gate, eller av annen god kvalitet.

  Så til spørsmålene; er det noen blant brukerne som har noen erfaringer med slik modifisering? Er det andre gode OPAer som anbefalles? Hvem selger THS4032 i Norge, eller på gode nettbutikker (utenlandske)? Andre synspunkter mottas gjerne.

  Geir 2. #2
  Medlem Goffy's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2003
  Innlegg
  36
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Moding av Harmony Design Pre9

  Vel...., det ble ikke den helt store responsen på dette innlegget, men jeg søkte litt på nettet og fant en del spennende lesning om opaer.

  For interesserte kan en lese litt på denne siden: http://tangentsoft.net/audio/opamps.html

  Jeg endte til slutt opp med OPA 627 (single) og AD 8620 (dual) og kan ikke si annet enn for en opplevelse. Det er ingen tvil om at forforsterkeren blir stående! Og nå må dere ikke tro at Pre 9 var noen dårlig fortrinn fra før.

  Bestilte i samme slengen kondensatorer fra Black Gate, men de har jeg ikke fått satt inn enda.

  Så til alle som er "smittet" at byttetrang kan dette kanskje være en rimeligere løsning...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed