Hvor får jeg kjøpt AMT fra M&D?

Felix Krull

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
20.09.2003
Innlegg
386
Antall liker
35
Sted
Trondheim
Har en liten plan om å få satt inn noen AMT-diskanter i noen gamle JBL decade-26 jeg har stående. Her er de tenkt å møte 10-tommeren som står i originalt. Budsjettet er ikke høyt for dette prosjektet.

Jeg har sett litt på Mark & Daniels Dreams-enheter. Fås disse kjøpt til DIY direkte fra M&D, eller finnes det andre salgskanaler? Vet noen noe om prisene? Finnes det andre (rimelige) alternativer? (må kunne deles relativt lavt)

Mvh,
Are
 

Elmer

Hi-Fi freak
Ble medlem
23.08.2009
Innlegg
1.944
Antall liker
2.193
M & D kjenner jeg ikke, men her er noen alternativer. Billig og å dele lavt, litt motstridende det. Men billig er jo et relativt begrep.

Aurum Cantus, ikke bry deg om at de kalles noe annet det har med patentrettigheter å gjøre. Forhandler prøv Golden Age Music SB (Svensk)

http://www.aurumcantus.com/aurumcantus-AeroStriction/index_aerostriction.htm

Beyma, Proff varianten. Hvem som forhandler nå vet jeg ikke.

http://profesional.beyma.com/ingles/pdf/TPL150.pdf

Mundorf forhandles av norske Dynabel (tidligere Eltek)

http://www.mundorf.com/english/speakerschassis/index.htm

ESS "Stamfaren" av AMT produsentene. Har selv en ESS AMT-1C høyttaler (2 veis) som snart runder de 30`, den er IKKE til salgs. Delefrekvensen på denne ermed 800hz/12db okt. Men det anbefales visstnok noe høyere og/eller brattere. Den kan skaffes fra partsexpress (USA), det gjelder forøvrig også Aurum Cantus.

http://www.essspeakersusa.com/Products.html

Lykke til.

E
 

Felix Krull

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
20.09.2003
Innlegg
386
Antall liker
35
Sted
Trondheim
Takk for svar. Du har rett, billig er et relativt begrep.

Jeg kjenner til de fleste du linker til, men det er en riktig fin oversikt over tilgjengelige AMT-er du presenterer her. Flott! Det ser forøvrig ut som om avshop.no er importør av Beyma i Norge nå.

Men jeg mener å ha hørt rykter om at AMT fra Mark & Daniels skal være vesentlig rimeligere, men likevel av god kvalitet. Jeg får vel sende spørsmålet direkte til M&D, tenker jeg...

Gratulerer med det forestående jubileet. Fint at guttungen snart er tørr bak ørene...

Mvh,
Are
 
Topp Bunn