Nå går det opp i limingen gitt

S

Stereo_Mono

Gjest
En av AP Scorpioene (2) mine trenger en tur til legen etter en lite uhell i heimet her. Banan pluggene knakk tvers av fra terminalen og metall bakenden er noe deformert gitt :-\ Ingen anelse hvordan, men høytalerkablene ble «snublet» i på et livlig lag her i helgen. Heldigvis gikk de ikke i dørken i uhellet.

Noen som har opplevd lignende og har råd og komme med? Som dere ser er det metallplaten bak som er bøyd. Virker å være limt med en pakning imellom for å få det lufttett. Bra er det jo uansett ikke da Scorpioen har nå fått seg en ekstra bassport ;D

Mail har ogs gått til AP i Tyskland med spørsmål om dette er enkel fiks. Foretrekker å fikse selv fremfor å dra den med meg ned til OHS.
 

Vedlegg

S

Stereo_Mono

Gjest
Skulle vel ha vært på DIY avdelingen denne tråden muligens ::)
Uansett er jeg en svært utålmodig fyr i kveld, så pasienten er på operasjonsbordet alt. Godt med lim rundt området under hvor platen er bøyd utover, så tetter jeg rundt med noe gjennomsiktig silikon eller lignende rundt platen for å være sikker på at det er 100% tett i morgen.

Dont drink & drive! ;)
 

Vedlegg

Bx

Bransjeaktør
Ble medlem
04.08.2005
Innlegg
8.874
Antall liker
4.314
Jeg tror ikke høyttalerelementer liker silikon. Jeg ville nok heller brukt en akrylpasta i stedet.
 

Snickers-is

Bransjeaktør
Ble medlem
05.02.2004
Innlegg
18.303
Antall liker
16.378
Sted
Østfold
Jeg ville tatt ut hele platen, fått rettet den, og limt den skikkelig på plass igjen.
 
S

Stereo_Mono

Gjest
Takker for tilbakemeldinger. Prøvde meg som dere ser med liming, men du har nok rett Snickers-is. Å bøye den rett først er nok et mere langvarig og korrekt reprasjon.
 
Topp Bunn