DIY hodetelefonledningsforlenger!

Tuxflux

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
09.08.2008
Innlegg
261
Antall liker
0
Lang tittel. Vel, ideen bak dette er at jeg ønsker å gå til innkjøp av ASUS Xonar Essence STX i løpet av sommeren. Jeg har akkurat kjøpt et par Audio Technica ATH-M50 i dag, og de blir vel levert om en uke cirka fra statene.

ASUS kortet har en ganske god hodetelefonforsterker i seg, som jeg har planer om å utnytte. Jeg har også planer om å bruke headsettet med en iPhone som også er på innkjøpslisten i nær fremtid. Jeg vil på en enkel måte kunne koble fra hodetelefonene PC'en uten å måtte krype under bordet og loke i ledningene hver gang. Jeg ønsker også en litt mer stilfull måte å gjøre ting på enn skjøteledning i lakris format fra Clas Ohlson.

Dette kortet har en 6.3"" inngang for hodetelefoner. Her er en MEGET enkel tegning av hva jeg har tenkt.



Denne kan stå på toppen av pulten slik at jeg bare kan plugge inn og ut som jeg ønsker det selv. Kan gjerne har 3.5" i begge enden med adaptere da det vil passe greit med oppsettet jeg har nå før jeg anskaffer nytt lydkort. Må nok roe ned litt mellom innkjøpene ^^

Har lett på dynabel.no og Clas Ohlson sine sider etter plugger som kan fastmonteres i kabinett for hodetelefoner. Kabinettet blir nok laget i tre. Har derimot ikke funnet noe særlig. Noen som kan være behjelpelige med en nyttig link eller andre tips?
 

Vedlegg

Topp Bunn