Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi-entusiast vidarn's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2002
    Innlegg
    274
    Tagget i
    2 Innlegg

    Hva er galt? - rørhjelp

    fikk 4 stk Gold Lion KT88 forventningsfull på dør i går. Har montert de i forsterkeren, men noe er galt. Spiller mest i den ene kanalen etter kort tid. Etter 3-4 minutter blir Lyden vesentlig lavere inntil det oppstår sprakelyder i ene høyttalerkanalen. Ved sjekk av Bias rett etter at musikken er stengt av viser biasen i den spillende kanalen rundt 160-170, mens den sprakende kanalen ligger Jevnt på Innstilt bias.

    Nå har jeg egentlig ikke sjanse til å teste med andre rør. Er det noen som får inntrykk av defekte rør henne, eller er det annen feilkilde?

    Nye effektrør skal vel være spillbare straks ut av esken etter skjevhet er bias, eller er det noe jeg har Oversett?

  2. #2
    Bransjemedlem Audiomix's Avatar
    Ble medlem
    Jul 2004
    Sted
    Kongsberg
    Innlegg
    11,295
    Tagget i
    6 Innlegg
    Album
    7
    Torget
    25

    Hva er galt? - rørhjelp

    Tipper det er Gold Lion KT88 det er feil med. Har du andre rør som du kan prøve med?
    Eventuelt bytte rør fra den ene siden til den andre for å se (høre) om sprakingen følge rørene.
    Hans - DIY'er

  3. #3
    Hifi-entusiast vidarn's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2002
    Innlegg
    274
    Tagget i
    2 Innlegg

    Hva er galt? - rørhjelp

    Sitat Sitat fra Audiomix
    Tipper det er Gold Lion KT88 det er feil med. Har du andre rør som du kan prøve med?
    Eventuelt bytte rør fra den ene siden til den andre for å se (høre) om sprakingen følge rørene.
    Har forsøkt bytte. De følger, men jeg har testet litt til og det ser ut til at problemet plutselig flytter seg til den andre kanalen. Har ikke andre rør og teste med..

  4. #4
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Jul 2005
    Innlegg
    68
    Tagget i
    0 Innlegg

    Hva er galt? - rørhjelp

    Prøv å bytte mer for å finne ut akkurat hvilke rør det er feil med.
    Du sier det kan flytte seg til den andre kanalen. Min erfaring med slikt er at det er som regel jeg som gjør feil, dvs jeg glemmer at jeg har forandret på et eller annet i tillegg.
    Er den strømforsyningsrør i ampen? Har du byttet disse også? Har ampen orginalt kt88 rør, eller andre i samme familie?

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed