Kom med din liste av modifiseringer som er død ut, eller som er løst bedre eller som ikke endte så godt alike vel.

fredagstanker om modififiseringer:
Min følelse er at det i dag utvikles en tiltro til at det som står på værdens største diy sladrebørs (internett), er sant.
Det finnes utallige eksempler som kan virke lure og brukeren har argumentert godt for sin løsning, som alike vel ikke er helt avklart hvorfor lyden ble "bedre".
Kanskje løsningen ble bedre men ikke pga oljen eller pga flette metoden eller lignende, eller ble den bedre?

I tillegg til dette tror jeg at det er sunn fornuft å holde i bakhode: hva ville favoritt produsenten gjort, og hvorfor gjør ikke de denne modifikasjonen? De fleste produsenter ønsker å gi kunden best mulig produkt for pengene, det finnes faktisk de produsentene enda som legger stoltheten sin i sine produkter, og det er klart er man stolt av noe så vil man det beste for sitt produkt.

Hvis de har valgt den vekk pga pris vs ytelse, så kan man jo vurdere selv om man ønsker å endre på dette, men pass på hva som gjelder. Men er modifikasjonen av banebrytende klasse skal man selvsagt ikke slå den fra seg, men fornuften bør seire, om en gjennom ørene.

Men her er altså min del av listen:

Klistremerker til å putte på cdn for å stabelisere denne (hvorfor, jo fordi det er lakk på platen og ikke alle cd er helt runde, ja fordnuftig, .. men oups limet dro med seg selve inholdet)
Cat 5 Høytalerkabler (Har selv opplevd å selge en forsterker som endte med å slå seg av av varme p.g.a. selvlagde kabler som ikke jobbet sammen denne type forsterker. )
Linolje på det ene og på det andre, fasikken for no klin lyddmessig vet ikke, hakke prøvd selv.
Kvikksølv i rør som kabler, ugg farlige saker, heller ikke prøvd selv