Resultater 1 til 6 av 6

Tråd: Pass B1 DIY

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak el_mariachi's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  5,582
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pass B1 DIY

  Kjøpte et slik print fra PassLabs i desember men monteringen gikk litt tregt så den er ikke ferdig før nå. Vel, den er vel ikke helt ferdig enda, har ikke satt opp noen strømforsyning enda, bruker nå to stk 9V batterier.

  Komponentene kommer fra Elfa, de er valgt på grunnlag av databladene på de komponentene NP valgte for denne. Dette med unntak av fet'ene, de er levert matchet fra Pass sammen med printet.

  Ettersom det var så kaldt att jeg ikke gadd gå ut for å skjære aluplater til kabinett tok jeg ett slaktet Tandbergkabinett som sto i hylla, og da ble det ikke nødvendig med noe særlig borring osv.

  Når det gjelder PSU så anbefaler PASS en veggvorte, jeg har en knøtteforsyning jeg har tenkt å benytte etterhvert men ettersom det ikke trekkes mer enn 0,02 amp håper jeg batteriene holder til litt prøvelytting.

  Om lyden vet jeg ingenting da jeg ikke har koblet den til enda. Men den har fått bra omtale som ferdigprodukt til snaue 5000kr. (USApris)

  Hvis noen har noen erfaringer med denne kretsen mtp. komponentvalg og eventuelle lyttopplevelser er det bare å poste på........

  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  
  Former hellraiser & messageboard pyromaniac.............................

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2004
  Sted
  Nes Romerike
  Innlegg
  421
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pass B1 DIY

  Jeg må bare spørre, hva gjør den?
  Bryston 14B-SST, Bladelius Embla, PSB Platinum T8, wireworld, B&W ASW 850, Michell gyro, Mørck arm/Benz glider, Cary PH 302, Auris Fortino 6550, Klipsch HeresyIII,Audiotronic CM-3.

 3. #3
  Æresmedlem LMC's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2006
  Sted
  Drøbak
  Innlegg
  22,128
  Tagget i
  6 Innlegg
  Torget
  7

  Pass B1 DIY

  pre-amp sier weben
  mvh
  Leif
  solderslinger og raskere enn sin egen skygge

 4. #4
  Medlem
  Ble medlem
  May 2008
  Innlegg
  32
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pass B1 DIY

  @geirf2: B1 er en passiv buffer preamp. :-) Jfr; http://www.passdiy.com/pdf/B1%20Buffer%20Preamp.pdf

  @el; grattis! Har ikke erfraring med denne selv, men det meste jeg har lest om den har iallefall vært toppers! Har du lest noen av trådene på diyaudio angående denne? Står vel en del om komponentvalg, og strømforsyning der?

  Mvh.

  - Bjørn

  edit; too slow...

 5. #5
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2003
  Innlegg
  2,342
  Tagget i
  2 Innlegg

  Pass B1 DIY

  Sitat Sitat fra geirf2
  Jeg må bare spørre, hva gjør den?
  Buffer er ofte 1:1 (eller deromkring) i gain, mens impendansen senkes. Gjør at det er lettere å drive det trinnet som følger deretter igjen, samt kablene imellom. En fin løsning i preamper i dag da man har gain nok fra kildene men må ha volumstyring og velgere i en preamp.
  Høyttalere fra Kvålsvoll Design, Squeezebox, RAKK dac, Clearaudio Champion, AudioTechnica EV33, DIY jfet riaa, The Heretical preamp,

 6. #6
  Hifi Freak el_mariachi's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  5,582
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pass B1 DIY

  En liten oppdatering her.

  Har spilt en del på denne nå og det var verdt tiden og kronene(ikke mange) synes nå jeg. Det viste seg at 9 volt batterier ikke var noen god idè, vel, jeg fikk jo bekreftet at alt fungerte slik intensjonen var men det ble fort tomt for strøm for å si det slik.
  Nå hadde jeg et kit fra velleman liggende, K1823 tror jeg det kalles. En regulator, en kondis og et trimpot på print pluss en liten trafo jeg hadde liggende, den leverer inntil 1ah og det skal egentlig være tilfredsstillende ettersom B1 trekker så lite som 0,02 - 0,05ah.

  Uansett så ble det vesentlig bedre lyd med psu, og jeg har planer om å ta den delen litt videre, samt en boks å putte den i og kanskje et motorisert pot.

  Den har til nå blitt brukt sammen med "Audio 12w". http://www.hifisentralen.no/forum/in...c,32603.0.html
  Former hellraiser & messageboard pyromaniac.............................

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed