Tips ang skurring....

S

Sjur T

Gjest
Har akkurat kjøpt meg en gammel int. forsterker Rotel RA812.
Denne ble kjøpt kun for moroskyld og blir brukt sammen med en cambridge dac og PC. Og jeg synes den spiller utrolig bra tatt alder og pris i betraktning.
MEN den her antydning til skurring spesielt i venstre kanalen helt i starten. Men dette blir borte etter at den blir varm inbiller jeg meg. Så skurrer den litt når man justerer volum på den.
Er ganske fersk med hifi og ikke spesielt teknisk av meg, men vurderte å blåse den ren med luft og bruke litt el-spray på den. Tror dere dette vil hjelpe eller er det evnt andre tiltak jeg bør gjøre. Er vel ikke verdt å betale dyre reparasjoner på den iallefall.
Blir glad for alle tips:)

Sjur
 

Stoffe

Hi-Fi interessert
Ble medlem
28.03.2006
Innlegg
98
Antall liker
1
Kjør på - både trykkluft til bruk på elektronikk og såkalt "elektronikkrens"/CRC kan gi overraskende gode resultater. Bruk gjerne en bomullspinne eller Q-tip til å gå over kontaktflater, spesielt på volumkontrollen. Spray litt elektronikkrens på bomullen og gni forsiktig. Du vil bli overrasket over hva som fester seg på bomullen... :eek:
Lykke til!
 
S

Sjur T

Gjest
Hei igjen.

har brukt trykkluft på boks og q-tips og elspray i to timer nå...:-/ Men resultatet ble utrolig bra. Forsterkeren ser ut som den kom fra fabrikken i går og all skurringen er borte. Så dette var vellykket:)

Sjur
 
Topp Bunn